Karácsony Gergely nemcsak napközben lehetetleníti el az autósok közlekedését az értelmetlen busz- és biciklisávokkal, hanem már este is. Budapest belvárosában péntek este 11 órakor is hatalmas volt a káosz és a dugó az Andrássy úton Ráadásul, az Andrássy út Bajcsy-Zsilinszky útnál kezdődő szakaszán összevissza vannak felfestve a sávok, emiatt – érthetően – az autósok nem tudják biztosan, merre is kellene haladni, ez is az oka annak, hogy még késő este is dugó van a belvárosban.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FL4K
Nem bírom Karácsonyt. Ő a lehető legrosszabb választás!
Ígéretet tett Zuglónak és nem tartotta be!
Ígéretet tett Budapestnek és nem tartotta be!
"Arra a kérdésre, hogy szeretne-e miniszterelnök lenni, azt válaszolta: „dehogy akarok én miniszterelnök lenni”" - rá két hónapra miniszterelnök jelöltként tündökölt.

Ki akarta tüntetni Tarlós Istvánt... - NORMÁLIS EZ A GECI FOSTOS KIS NYÁLGÉP?!
Ráadásul anyakomplexusa van - sír-rí-nyáladzik az anyuka egy szem kicsi fia!

Tökfőzelék van ebédre. Gyere be az udvarról!
csak úgy....
@FL4K: próbáltál már ígérni orbánnal a hátad mögött?
kapros,babérlevél nélkül?
csak úgy....
nem a fidelitas festette azokat a sávokat ? csodálkoznák..
Emmersson71
Szerintem a csatornahálózatot is ő dugította el a napokban, azért hömpölygött az esővíz az utakon! Pedig Tarlós elvtárs bisztosssann patyolat tisztán adta át azokat 9 év után. Már ebből is látszik, hogy alkalmatlan főpolgármesternek...mármint Tarlós :P
Pálinkás Pál
karácsony egy daganat az ellenzék testén...nem hoz ő annyi szavazót, amennyit elriaszt.,.az biztos...a fővárosiak nem felejtik a dugókat ..emiatt a nyálas b@zi miatt nem lesz váltás-.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.