Az EU elfogadta 12 uniós tagállam helyreállítási tervét, magyaurország nem szerepel benne. A további kifizetéseket attól tették függővé, hogy a nemzeti kormányok teljesítik-e a zöld és digitális reformokra vonatkozó kötelezettségvállalásokat, illetve az elköltött pénzek megfelelnek-e az EU által előre meghatározott céloknak. Háááát, nem úgy néz ki, hogy nálunk megfelelnek.. Ausztria, Belgium, Dánia, Franciaország, Görögország, Németország, Olaszország, Lettország, Luxemburg, Portugália, Szlovákia és Spanyolország kapott zöld utat a vissza nem térítendő támogatásokra és a hitelekre.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Peller Anikó: Gondoljatok bele, hány templom újulhatna meg Bangledestől a Zöld-foki szigetekig, hány egyházat lehetne megtámogatni azokban az országokban, ahol üldözik a keresztényeket. Folytatódhatna a Kárpát- medencei óvoda program(kivéve a gyevi birót- Magyarországot), hány szálloda felújitás indulhatna el a mészáros csoportban, meg lehetne emelni a Fudan költségvetését a duplájára ( aki szemfüles a kétszer lophat ugyanabból a kosárból)- csak az a 500 ezer munkanélküli maradna koppon, meg a sok kis kkv- akik nem birták ki éhkoppon.Mert a felsorolt országok az előre elköltött pénzeket most azért kapják vissza, mert 70-80-60 % mértékű bértámogatásokat fizettek a munkavállalóknak,etc...
A magyar kormány meg...semmit.
ESCOBAR
Kérem javítani: "magyaurország" -ot Magyarország -ra !
Peller Anikó
@kereső: Na azt azért nem lehet mondani, hogy semmit, mert horribilis támogatásokat nyújtottak a munkavállalónak (?).

Igen, annak az egynek. Ezt meg is kell tapsikolni, igaz hal szagú román baglyok, hogy nem ég le a pofátokról a bűrkábát?
kereső
@Peller Anikó: Na igen. Kapásból kapott 800 millát, és ennek fejében kirúgta dolgozói felét.
Peller Anikó
@kereső: Gyaurországban ez már csak így megy.
percsi
@kereső: Ha be kell mutatni a pénz útját, akkor NEM KELL!
A szorult helyzetbe került magyar embereknek sincs szükségük helyrehozási támogatásra, mert már megszokták a nélkülözést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.