A delta variáns terjedése miatt egyre több forrásból hallhatjuk, hogy szükség lehet egy harmadik oltás beadatására, ezt azonban most a WHO megcáfolta. 

A WHO óvatosságra int a harmadik oltással kapcsolatban
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rendkívüli óvatosságra intette a tagállamait a koronavírus elleni vakcina harmadik adagjának beadása miatt – írja az index.hu az MTI közlése alapján.

A szervezet szerint egyelőre semmilyen tudományos adat nem igazolja, hogy szükség lenne rá, emellett az egyenlőtlenséget is növeli az országok között, hiszen számos fejlődő nemzet még a fertőzés szempontjából legveszélyeztetettebb lakosait sem tudta beoltani

– mondta Didier Houssin, a WHO koronavírussal foglalkozó vészhelyzeti bizottságának vezetője.

Eközben Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója kiemelte, hogy nagy a nyomás Kínán a vírus eredetének felkutatásával kapcsolatban, mivel számos elmélet kering arról, hogy a vírus laboratóriumból szabadult el, és ahhoz, hogy ezt kizárják, részletesebb információkra van szükség.

Folytatnunk kell a vizsgálatot, hogy megtudjuk, mi történt valójában, mivel ha megtudjuk, megakadályozhatjuk a hasonló válságokat a jövőben

– nyilatkozta. 


Forrás: index.hu
Fotó: MTI/Rosta Tibor

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...egyértelmű...fingjuk nincs az egészről..,egymásnak ellentmondó állítások...,és akkor ez nem kísérlet ? sok ostoba meg vevő rá...nem véletlenül találták ki a covid kártyát, nélküle az emberek tizedét nem tudták volna rávenni erre a marhaságra...
ómió
Na, ez az! Előbb azért tudjuk meg, kell-e és mikor!
Macskaszem
Az elején minden védőoltásban van rizikó. De ha meg sem próbáljuk, az egyszerűen ostobaság. Rengeteg ember életét mentették meg a védőoltások. Gondoljunk a himlőre, gyermekbénulásra, tbc-re stb. És mindegyik úgy kezdődött, hogy csak remélték, hogy beválik. És bevált. Ahol használják, gyakorlatilag megszűntek ezek a betegségek. Mért gondolják egyesek, hogy ez egy világméretű átverés? Nem elég a 30 ezer halott?
division
@Macskaszem: Olvasd el fentebb Prof. @Pálinkás Pál kommentjét, szerintem abból megérted. Sajnos sok a konteós, antivaxxer a mai napig itthon is, meg nézd meg a románokat, horvátokat, b@sztak oltatni, egyre több a fertőzött, a hülye magyar meg majd hozza haza. Én biztosan tennék egy határozott lépést a WHO helyében, és kötelezővé tenném a covid oltást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.