A gyönyörű 23 éves fitneszmodell orvosai halált okozó hibát követtek el. A mexikói nő egy izzadáscsökkentő beavatkozásra szeretett volna elmenni egy magánkórházba – írja a Life.hu.

Szokatlan orvosi beavatkozás miatt hunyt el a gyönyörű, fiatal fitneszmodell
Fotó: Instagram

A lány a műtőasztalon életét vesztette. Az altatás után szívrohamot kapott, és ugyan az orvosai igyekeztek minden tőlük telhetőt megtenni, sajnos menthetetlen volt.

Az eddigi vizsgálatok szerint a nőt egy engedéllyel nem rendelkező aneszteziológus altatta el. A beadott gyógyszerre a modell szervezete szívleállással reagált

– írta a Dailystar.

Forrás: Life.hu
Címlapkép: Instagram

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Az altatás már önmagában is rizikós, még ha végzett aneszteziológus is végzi. Átlagban százezer altatásra esik egy haláleset.
division
@simmering73: Az altatás szakképzett altatóorvos mellett azért nem annyira veszélyes. A műtétek zöme el sem lenne végezhető nélküle.
vacsi
@division: Két ismerősöm gyereke halt meg altatásban...
division
@vacsi: Értem. Biztosan az altatás miatt? Egészségügyi problémáik sem voltak, amik esetleg növelték a kockázatát?
namihami
A kezelés elérte a célját. Az volt a terv, hogy ne izzadjon. Nem fog...
human
" izzadáscsökkentő beavatkozás" ??? Biztos annyira fontos volt ez?
division
@human: Nagyon is az lenne nálam is, mert sajnos rendellenes izzad a hátam főleg vagy 20 éve. Mindegy hogy meleg van vagy hideg, ülök vagy mozgok. Mondjuk nem mertem magam még rávenni, mert azért megoldom, de vannak helyzetek amikor szar.
human
@division: Alapból azt akartam kommentelni, hogy mekkora marhaság ez. Aztán belegondoltam, hogy az is lehet, hogy indokolt volt csak a cikkből kimaradt, hogy valami rendellenessége volt a hölgynek. De azt azért tartom, hogy aki miden ok nélkül csinál ilyet az hülye. Az kevés indok, hogy nem akar izzadni. Vannak még olyan marhaságok, mint a tetovált smink.
division
@human: Nyilván amikor meleg van mindenki izzad, akkor van gond amikor az izzadás nem természetes. Ilyen esetben is először meg kell nézni nem idegi alapon van e, mert akkor úgysem ér semmit. Arról ne is beszéljünk, hányan csináltatnak olyan beavatkozásokat, amelyek aztán tényleg feleslegesek és veszélyesek.
Yoda69
@namihami: Kicsit morbid, de végeredményben jogos :)

Nyáron en is izzadok, mint a ló, de eszembe nem jutna ezért kés alá feküdni. Inkább bevágom magam a medencébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.