Ha nincs súgógép, a főpolgármester nem tudja mit mondjon. Nehéz az élet súgógép nélkül. Mondhatni kegyetlen. Kamu Gerit kérdezték arról, hogy miért késett a sajtótájékoztatóról negyed órát. Oldalra nézett, hogy súg-e valaki. De nem súgtak. Kínos másodpercekHa nincs súgógép, a főpolgármester nem tudja mit mondjon. Nehéz az élet súgógép nélkül. Mondhatni kegyetlen. Kamu Gerit kérdezték arról, hogy miért késett a sajtótájékoztatóról negyed órát. Oldalra nézett, hogy súg-e valaki. De nem súgtak. Kínos másodpercek teltek el. Majd a mikrofon elé lépett, és bejelentette: “Busszal jöttem!”. Te balfasz! Ennél idiótább választ nem is adhattál volna! A saját fővárosod saját buszával jössz, és késel? Ez minősíti magát a tömegközlekedés állapotát Íme a videó a világ leghülyébb főpolgármesteréről:

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@durbincs: Honnan veszed, hogy ez a szerencsétlen tirpák?
vacsi
@durbincs: Ne hülyéskedj! A tirpákok 2-300 éve Nyíregyháza környékére betelepült szlovákok. Egyébként nagyon dolgos nép, Karácsonyt egy napon sem lehet velük emlegetni!
koszpeko
Nocsak paptetű hozott narancsködös "igaz" propaganda cikket?
Az -20as iq mmegnyilvànult.
Éljen!
percsi
"Ez minősíti magát a tömegközlekedés állapotát"
Nahát, a szuper tömegközlekedést sikerült tönkre tenni másfél év alatt! Bezzeg Tarlós idejében ...
Még mindig jobb egy kis súgó (bár kötve hiszem, hogy az volt a probléma), mint elbújni a függöny mögé, elmenekülni a kérdések elől, vagy nem a kérdésre válaszolni, azt is jegyzetfüzetből. Ez a cikk nevetséges és gyerekes!
surdilloFUJT
@percsi: bizony az,mivel ilyen 1 bites szarosfarok durbincsféle válogatott szarevők terjesztik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.