Kovács pontokba szedte, szerinte miért alaptalan, Orbán elleni vádaskodás az egész Pegasus-ügy, mire a Guardian újságírója szintén pontokba szedte neki, miért nem az. Kovács Zoltán volt kormányszóvivő, jelenleg nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Abouthungary.hu-n publikált egy írást arról, miért is gondolja azt, hogy az egész Pegasus-ügy nem más, mint "egy csapatnyi baloldali újság" Orbán Viktor ellen intézett támadása. Véleménye szerint a Forbidden Stories által nyilvánosságra hozott, az izraeli NSO kémprogramjával végzett megfigyelési ügy, melyben magyar újságírók is érintettek, alaptalan vádakra épül. Ezután leírja, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szerint Orbán 2010-es hatalomra kerülése óta nincs illegális megfigyelés vagy lehallgatás Magyarországon, ami demokratikus állam, ahol érvényesül a jogállamiság és a kormány tettei összhangban állnak az érvényben lévő törvényekkel.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A botrány az bizony botrány. Méretes.
kereső
Ez tartja életben ezt a maffiát. Az orbáni "elhajlitott" valóság- a patyomkin ország. A látszat , amely minden lényegeset eltakar.
Hazugságon érik a magyar igazságügyminiszteret- sebaj! Hazudik a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár- sebaj. Hazugság a parlamenti demokrácia- sebaj.Hazudik az, aki "én sohasem hazudtam azembereknek"-sebaj. Hazugságok mindenhol- minden szinten- sebaj. Szélsebesen robogunk az erkölcsileg megvetendő országok közé- sebaj. És az ellenzék még mindig a "parlamentben".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.