Míg a Momentum üdvöskéje a korrupciós botrányai miatt kényszerül magyarázkodásra, Fekete-Győr András a melegeknek, transzneműeknek és egyéb nehezen meghatározható szexuális kisebbség tagjainak tesz ígéretet arra, hogy amennyiben kormányra kerülnek, Magyarországon is házasodhatnak és gyermekeket fogadhatnak örökbe majd az azonos nemű párok és természetesen a nemátalakító műtéteket is teljes mellszélességel támogatja a Momentum.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@durbincs: ma 17:33 és te hány milliárdot kaptál orbántól? Hányás rohadék román.
durbincs
@Mirabilis: Mert maga is csak Milliárdokat kapott az EU-tól ? 50Iq-s bányás Pridés Seglény ?
Mirabilis
@durbincs: te hány milliót kapsz orbántól, az ide írógatásodért?
Rohadék segglény román
durbincs
@Mirabilis: Hírcsárda: Mikor érezte úgy, hogy gyerekekkel kell foglalkoznia?
Jean-Pérrin Lefèbvre: Az egyik pesti játszótéren figyeltem fel egy kétéves kislányra 2018 tajékán. A szegény kisgyerek alig tudott járni, összefüggéstelenül motyogott és többször is elsírta és leette magát. Borzalmas látvány volt, éreztem, hogy nincs jól. Akkor határoztam el, hogy segítenem kell ezeken az embereken, nem akarok még egy kisgyereket sírni látni!

Egyből tudta, hogy át kell műtenie?

Dehogy… Botoxszal kezdtünk. A hetedik beavatkozás után már nem tudott sem sírni, sem nevetni. Sajnos az arca olyan lett, mint Gulyás Gergelynek, de azóta kiválóan énekli a Tóth Andi dalokat. Ha még picit tudunk reszelni az orrából, a következő farsangon drag queennek öltözhet. Jó érzés, hogy szemmel látható eredménye van a munkánknak.

Tartják még a kapcsolatot?
Épp válunk, de megmaradt a jó viszony.
Mirabilis
@durbincs: júli 23 01:23
"Hírcsárda: Mikor érezte úgy, hogy gyerekekkel kell foglalkoznia?" te idióta, most akkor a hírcsárdának válaszoltál, vagy nekem. Haha ekkora nagy faszt, mint te határon túli idegen, aki magyarul sem tud, csak töri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.