Cseh Katalin rossz idegállapotba kerülhetett az őt leleplező cikkek miatt, ezért sorra mondja le szerepléseit, menekül a nyilvánosság elől. Eközben a momentumos politikus közpénzbotrányának ügye már a Központi Nyomozó Főügyészség asztalán van. A mellbevágó hírek ugyanis lendületbe hozták Tényi Istvánt is, aki a korrupciógyanús ügyletek miatt különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett gyanúja miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen. Portálunk oknyomozó riportjában feltárta, hogy Cseh Katalin és hálózatának cégei váci és sziráki telephelyen hozták létre uniós pénzekre vadászó birodalmukat, a cégek EU-s pályázatokat vettek célkeresztbe, együttesen váltogatták a telephelyeket és a fióktelepeket, amellyel több milliárd forintnyi uniós pénzt tettek zsebre. A mellbevágó eset kapcsán meg is szólaltattuk a politikust, aki a Pesti TV felvételeinek tanúsága szerint nagyon feszültnek és szorongónak bizonyult; erre utalnak azok a képsorok is, amelyeken...

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@durbincs: tegnap 21:04 Nem látom, írtam.e ehhez a hírhez bármit is, te kinek válaszoltál, mint Mirábilisznek?
durbincs
FL4K: 50IQ-val ? Mert maga is fizetett intervencios bér-buznyák ? azt az 500 Eurot má bemorzsolta mi ? seglény ?
durbincs
@csak húgy...: de maga levizeli a 8 elemis volt gyapotszedő Hamit ? is Mi ? mint csak ezt az 50IQ-s ripacs @nezelodo.:-t ?
Mint Csak a Cs-katkát ? a Momentum megfoghatatlan Lölö Fantomját ? is ?
Yoda69
En eddig csak fideSSes politikusokat lattam menekulni a nyilvanossag elől, olyan mint kosa, aki kozel ezer miliardot probalt sikkasztani, szijrago, aki kozpenzen yachtolgat, orban apja, aki milliardos kozbeszerzeseket nyer palyaztatas nelkul es hosszan lehetne sorolni a sort bezarolg O1G elvtarssal, aki 10 eve meg egy vitaba se mer beszallni.
durbincs
@csak húgy...: de maga levizeli a 8 elemis volt gyapotszedő Hamit ? is Mi ? mint csak ezt az 50IQ-s ripacs @nezelodo.:-t ?
Mint Csak a Cs-katkát ? a Momentum megfoghatatlan Lölö Fantomját ? is ?
durbincs
@namihami: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? csak úgy mint ez a közveszélyes ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.