„A kétszínű momentumos politikus az EP-ben és minden fórumon arról beszél, hogy az uniós pénz nem a kormányé, hanem az embereké. Cseh Katalin ember, tehát az uniós pénzt zsebre tette” – értékelte a botrányt Deutsch Tamás. A Bennfentes.net hírportál nyilvánosságra hozta az euró­pai uniós pályázatoknak azt a listáját, amelyből kiderült, Cseh Katalinnak, a Momentum európai parlamenti képviselőjének a nyomdaipari cége, illetve a politikushoz köthető üzleti kör csaknem ötmilliárd forint pályázati pénzt nyert. Ebből a korábban a momentumos politikus által tulajdo­nolt Pannonia Nyomda Kft. 285 millió forintot kapott. Cseh a közösségi médiában azt állította, lejárató akcióról van szó. „Összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapám vezetett” – magyarázkodott. Csakhogy a baráti cégek fióktelepei épp oda vándoroltak, ahol Cseh Katalinék cége is működött, Vácra és Szirákra. A Pesti...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Cseh Katalin momentumos európai parlamenti képviselőhöz köthető cégek 4,8 milliárd forint uniós támogatást kaptak 2004 óta. Vagyis a fidesz tehetséges csahosai konkrétan lelepleztek egy ipari parkot. Még konkrétabban: összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég és vállalkozás által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit a politikus édesapja alapított és vezetett korábban. Így jött ki az elborzasztó, közel 5 milliárd forintos összeg. Azon túl, hogy természetesen szó nincs ekkora összegről, nem teljesen világos, hogy mi a bűncselekmény, amit lelepleztek? Az egy dolog, hogy kihez köthető a cég (azt nem tudom mondjuk, hogy Cseh mikor volt kormányon, és mikor intézett a családi nyomdának uniós támogatásokat), a kérdés ugye az, hogy megtörténtek-e azok a fejlesztések, amire a pénzt kapta a cég, vagy nem történtek meg? Mert ha megtörténtek, akkor nincs ügy. Továbbá kérdés az, hogy akkor mit lepleztek le tulajdonképpen propagandistáék? Mit hánynak Cseh Katalin szemére? Ja, hogy Magyarországon uniós támogatásokat csak a hatalmon lévő dinasztia pereputtya és udvartartása nyerhet, mert azzal tizenkét éve semmi baj nincs? Az más. Akkor ideje volna törvénybe írni, nem? Ez már semmit nem változtatna a virágzó magyar jogállam helyzetén. Merthogy miközben tehetségesék még egy tisztességes lejáratást sem tudnak összehozni, és még az úgynevezett oknyomozást is hazugságokkal kénytelenek felturbózni ahhoz, hogy megálljon valahogy a lábán, kijött az idei jogállamisági jelentés, amely korrupt elitről, aggasztó jogalkotásról és médiahelyzetről szól, és arról, hogy tavalyhoz képest nemhogy javult volna a helyzet, hanem. Változatlanul nem derítik fel a politikai-gazdasági összefonódásokat, a Médiatanács nem nevezhető függetlennek, a civil szervezeteket cseszegeti a kormány, a közigazgatás felsővezetésében burjánzik a klientelizmus, favoritizmus és nepotizmus.
FL4K
@durbincs: Te faszszopó rohadék ukrán geci, nincs olyan, hogy Cseh Katalin úgy.

Még sosem voltam Ukrajnában - imádkozz, hogy ez így is maradjon!
(azért nem voltam Ukrajnában, mert nincs ott semmi egy szellemileg haladó ember számára)
Macskaszem
Egy ipari park összes cége 18 év alatt 4,8 milliárd Ft uniós pénzt nyert el. Teljesen legálisan, kúrmányzati hátszél nélkül. Mészáros Lölő és egyéb fideszes állatfajták ennek a sokszorosát nyerik el hetente, és nem azért, mert okosabbak mint Zuckerberg.
Most vagy az a szokatlan fideszéknél, hogy egyesek állami segédlet nélkül is képesek versenyképes pályázattal nyerni, vagy az, hogy ez a pénz nem fideszes zsebekben landolt, és a Csutkánynak nem lett visszaosztva az alkotmányos költség.
Tudjuk, hogy a Norvég alappal is az volt a baj, hogy nem lehetett övék az utolsó fillérig.
simmering73
A gazemberség diszkrét bája, mikor a tolvaj tolvajt kiált. A cro magnoni előembernek osztották le ezt a szerepet.
Nyírfa
Most nem azért, de . tompika lediplomázott egyáltalán?
kereső
@Nyírfa: Le, azért lehetett anno sportminiszter, és cseszhetett el a beléptető kapukra 2000-ben, akkori árakon számolva 4,2 milliárdot.
Nyírfa
@kereső: Diplomát adni sokféle okból lehet: tudás alapján, politikai szándékkal, kegyelemből, szabadulni vágyásból, megvesztegetés által. Tompikáról egyedül a tudást nem feltételezem.
csipetke
Itt hármas együttállás esete forog fenn. Mindenszó,durbincs,és dajcstompi együtt,ez még az álmoskönyv szerint se jelent jót.
Ez gumicsont a birkáknak,talán benyalják. Érdekes,tompi nem volt ilyen buzgó,mikor a nemzeti töklámpás vejkó az olaf által is bizonyítottan lopott-csalt-hazudott, és ez 13 milliárdba fájt az adófizetőknek. Akkor az egész fidesz-bagázs hallgatott,mint a sz@r a fűben.
silber13
@Nyírfa: Szerintem vette, vagy hamisította!!:-))))))
Nyírfa
@silber13: Esetleg személyesen orbán állította ki :). Akkoriban még a feltörekvés stádiumában voltak, annyi mentori és szponzori segítséget kaptak, hogy bármi elképzelhető.
istván irén
@durbincs: Ez a hal farok tökéletesen tükrözi a személyiségedet tényleg egy farok vagy tetőtől talpig az eszed is pont annyi
kereső
@Nyírfa: Tudta-e ön?
Deutsch Tamás 1966-ban Budapesten született, két házasságából négy gyermeke van. 1986-1998 között tanult az ELTE jogi karán, de diplomát csak 1999-ben szerzett, ezért az Orbán-kormány sportminisztériuma csak a választások után, januárban állhatott fel.
Nyírfa
@kereső: 13 év! :D
Ez mindent elmond! Látom, ahogy orbán melegen ajánlja a dékánnak hogy állítsa ki azt a diplomát, különben repül.:)
Nem véletlenül nevezte el a köznyelv tompikának. Bár, nem kedves hülye.
fűre lépni szabad
Törvényesen elnyert EU-s pénzt, amit a kijelölt célra használt fel - a fideszes bűnszervezetben működő tolvajbandával szemben.

Eljön az idő, amikor a fideszes politikusokat üldözni kell és meg kell verni.
Listázz, aztán verd meg az összeset - csúnyán !!!
Enyém Orbán Viktor... Orbán Viktort én verem agyon!
fűre lépni szabad
Mondjuk, én nem szoktam verekedni, mert az fárasztó.
Kinyomom a szemed, aztán eltörőm a torkod.
(bocsánat, ezt a zöldsapkásoktól tanultam - de rényleg)
Néro
Hááát nem is tom' . Lehet benne valami ebben az év lebukásban hiszen az a-Lapos alkotója nem lebukfencezett hanem lemászott az ereszen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.