Cseh Katalinék cége tehát úgy jutott 285 millió forint uniós forráshoz, hogy a momentumos politikus nemrég még a Magyarországnak járó EU-támogatások felfüggesztéséért lobbizott. A csütörtöki és a pénteki napok legújabb fejleménye volt, hogy ülönösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek az ügyben, majd a a Gazdasági Versenyhivatal is ellkezdte vizsgálni a cégügyet. Most újabb videóval jelentkezett a témát kirobbantó bennfentes.net. Ebben a már korábban megismert Anonymus-álarcos alak arról beszél, hogy a pályázati anyagokban további leleplező részletek vannak elrejtve Cseh Katalinról, azaz az ügynek még nincs vége. Azt is hozzátette, volt már olyan médium, amelyik majdnem rájött, miért is „kétszínű” a momentumos politikus.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
@Néro: maguknak +@Nessy:-nek az 50IQ-s bányazseniknek ?
Gauntlet
Üzenem Anonymusnak hogy vannak ám Fideszes ügyek is! Ezer milliárdosak!
durbincs
@Gauntlet: Mindezt mert maga csak 50IQ-s fakés ?
gina
Na megjelent a sok idióta fidesz szektatag, de izgatottan ugattok, jobb lenne ha a fidesz és mocskos bandája a saját háza táján sepregetne, mert ott van igazán nagy szemét a javából, nem kell másokra mutogatni,,,
gina
@durbincs:Te ugatsz te proli román szemét???@durbincs: ugyan már ez csak fake news,,, utánozzátok az Anonimust ez jó csak hazugság, te elmebeteg szöröstalpú szemét -- ez kell nektek aljas prolik
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
durbincs
@csak húgy...: de maga levizeli a 8 elemis volt gyapotszedő Hamit ? is Mi ? mint csak ezt az 50IQ-s ripacs @nezelodo.:-t ?
Mint Csak a Cs-katkát ? a Momentum megfoghatatlan Lölö Fantomját ? is ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
durbincs
@Mirabilis: Mert maga is csak Milliárdokat kapott az EU-tól ? 50Iq-s bányás Pridés Seglény ?
percsi
Helyes, vizsgálják ki! Ha valóban lenyúlta a pénzt, büntetést érdemel.
De, ha ok nélkül megrágalmazták, akkor az Anonimust és társai ellen kell bűntető eljárást lefolytatni.
Rend a lelke mindennek!
Mirabilis
@durbincs: tegnap 22:12
te idióta fasz ! Látsz itt bármilyen hozzászólást Mirabilis néven? Nem? Akkor kinek írogatsz te hülye fideszes fasz? Ennyire kevés vagy? Jó a pénzem, amúgy ugye?
Látom működik az automata hozzászólás, mint orbán konzultációs szarságánál is:
Egy lelkes hazafi azonban most lerántotta a leplet Orbánék konzultációjáról. A férfi az interneten közvetítette, hogy mennyire egyszerű meghekkelni a kormány online konzultációs oldalát. Tizenkét óra alatt 3100 kitöltés produkált a kormány konzultációs oldalán a videó látható algoritmus. Ez is mutatja, hogy mennyire komolyan vehetetlen Orbán terelése.
ezalenyeg.hu/kozugy/lelepleztek-orban-kamukonzultaciojat-feljelentest-kaptak-jutalmul-81037?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=81037
Szégyen a propellerre
nezelodo
@durbincs: Ide figyelj te kocsisori k. szökevény! Nem szóltam a förmedvényedhez hozzá, akkor minek irtogatod ide nekem címezve az ismert saját, tulajdonságaidat? Ja hogy ezt a finom "keresztényi modort" díjazza és megfizeti a beteglelkű vezéred? Tudom, nem kell sulykolni, hogy milyen tulajdonságai vannak.
durbincs
@nezelodo: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?
durbincs
@Emmersson71: Mert maga csak a ló szerszámát kívánja ? Bezzeg - Tahó ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.