Cseh Katalinék cége tehát úgy jutott 285 millió forint uniós forráshoz, hogy a momentumos politikus nemrég még a Magyarországnak járó EU-támogatások felfüggesztéséért lobbizott. A csütörtöki és a pénteki napok legújabb fejleménye volt, hogy ülönösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek az ügyben, majd a a Gazdasági Versenyhivatal is ellkezdte vizsgálni a cégügyet. Most újabb videóval jelentkezett a témát kirobbantó bennfentes.net. Ebben a már korábban megismert Anonymus-álarcos alak arról beszél, hogy a pályázati anyagokban további leleplező részletek vannak elrejtve Cseh Katalinról, azaz az ügynek még nincs vége. Azt is hozzátette, volt már olyan médium, amelyik majdnem rájött, miért is „kétszínű” a momentumos politikus.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Üzenem Anonymusnak hogy vannak ám Fideszes ügyek is! Ezer milliárdosak!
gina
Na megjelent a sok idióta fidesz szektatag, de izgatottan ugattok, jobb lenne ha a fidesz és mocskos bandája a saját háza táján sepregetne, mert ott van igazán nagy szemét a javából, nem kell másokra mutogatni,,,
gina
@durbincs:Te ugatsz te proli román szemét???@durbincs: ugyan már ez csak fake news,,, utánozzátok az Anonimust ez jó csak hazugság, te elmebeteg szöröstalpú szemét -- ez kell nektek aljas prolik
percsi
Helyes, vizsgálják ki! Ha valóban lenyúlta a pénzt, büntetést érdemel.
De, ha ok nélkül megrágalmazták, akkor az Anonimust és társai ellen kell bűntető eljárást lefolytatni.
Rend a lelke mindennek!
nezelodo
@durbincs: Ide figyelj te kocsisori k. szökevény! Nem szóltam a förmedvényedhez hozzá, akkor minek irtogatod ide nekem címezve az ismert saját, tulajdonságaidat? Ja hogy ezt a finom "keresztényi modort" díjazza és megfizeti a beteglelkű vezéred? Tudom, nem kell sulykolni, hogy milyen tulajdonságai vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.