A külső szemlélő számára érhetetlen, sőt felfoghatatlan, hogy miért nő az oroszok körében Joszif Visszarionovics Sztálin népszerűsége. A szovjet kommunista párt vezére valójában saját országa lakónak szisztematikus gyilkolásával foglalatoskodott, így nehéz nem észrevenni, hogy valójában népirtó diktátor volt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Innen nézvést ez azért annyira nem meglepő

nő az oroszok körében Joszif Visszarionovics Sztálin népszerűsége

Ami azt illeti első olvasásra meglepőnek tűnő megállapítás, jobban belegondolva – pontosabban a dolgok lényegét tekintve, s összevetve a mai matyar rögvalósággal – annyira azért nem meglepő.
Ha jól belegondolunk nem nehéz észrevenni, hogy a szovjet kommunista párt vezére valójában egy elmebeteg népirtó diktátor volt, aki saját országa lakónak szisztematikus gyilkolásával foglalatoskodott.
Nos ezzel kapcsolatban a hazai rögvalóság fényében két dolgot érdemes megjegyezni:
adott egyfelől a propaganda – élén Kancsi-mancsi világ-bajnok történelem-hamisítónkkal -, ami nálunk a legbornírtabb mélységeket ért el! Talán a két legjellemzőbb momentum:
sikerült közellenséget faragniuk az EU-ból, miközben az ország 4/5 feltétlen támogatója,
nem elégednek meg azzal, hogy hazaárulóznak, de Bayer-show után korlátlanul biodíszletnek nevezik politikai ellenfeleiket.
Másfelől; nagyon más az emberek rálátása a „félistenekre”. Míg a generalissimus a ködös felhők közül tartotta népén a szemeit, a mi retardált dagadt törpénk ezerrel nyomulva képünkbe a gusztustalan jelenségével, no meg a műveletlen arrogáns bunkó szövegével! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.