További négy uniós ország helyreállítási tervét fogadta el a tagországok gazdasági és pénzügyminisztereinek tanácsa, az Ecofin. A zöld utat kapott országok: Horvátország, Szlovénia, Litvánia és Ciprus, ezzel pedig 16-ra bővült az uniós forrásokat gazdaságuk koronavírus-járvány utáni helyreállítására felhasználó országok listája. Magyarország e lajstromról hiányzik, ugyanis az Európai Bizottság mindaddig nem hagyja jóvá az Orbán-kormány által írt gazdasági […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Les miserables
Hazugság ! Magyarország mondta addig ezt a pedofil elelnes tőrvényt nem fogadja el Brüsszel addig nem kell a pénz !Nekünk nem életfontosságú !Szepmetberre meglesz a pénz amugy !
Gazella
@Les miserables: Brüsszel addig nem fogadja el amig a zsirhájék korrupciót művelnek..azaz lenyúlják az EU pénzt... Tudod a KORRUPCIÓT meg kell szüntetni. Csaka birkáinak mondják a gyermektörvényt!!! A gyermektörvénnyel takarozik a kormány!
Les miserables
@Gazella: Ne hazudozz ! 10 éve megduplázódtak a személyautók száma , a bérek meg még magasabbak ha éppen szakmát tanultál ! OBI-an a kosárra is várni kell, mindent megvásárol a sok " éhező " .Egy hete egy órán keresztül köröztem Miskolcon ,nem találtam szabad fizetős, sem szabad parkolót ! Nyilván a sok éhező ott koldult benzinre azért nem mentek az autók. Kénytelen voltam 4 km-l odébb leállni és villamossal mentem be a városba .Hétvégén az M7-n lépésben tud menni az a sok 5-10 milliós autó .Nyilván azok meg oda mennek koldulni ! Korrupció ?Ja a Cseh Kata 4,5 milliádja na az korrupció !Biztos ő is Fidesszes titokban X ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
durbincs
@Gazella: mert 2 elemit kijárt lent a bányába ,50iq-s agyirottyanként ? már jogtudornak is képzeli magát ? bérköcsög ?
tudode
Na!
.
Így jár az az ország, aki/amely beveszi egy politikai szélhámos, egy, a 2006 -ban regnáló miniszterelnök beszámolóján túl, a jelenlévőkhöz szóló közvetlen elhangzott beszédét, amely 2006 májusában hangzott el Gyurcsány Ferenc rimánkodó beszéde, és abból csak EGY MONDATTAl hergelte a moslékzabáló nép egyrészét, azzal, hogy "HAZUDTUNK DÉLBEN MEG ESTE"!
.
Ime a koalíciós frakciónak szóló teljes beszéd, amelyet még hallgattam meg:
.
--- Gyurcsány Ferenc - Őszödi beszéd vágatlan, teljes 2006 Magyarország
www.youtube.com/watch?v=7F4NmtG38Qc
--------------------
,
Meghallgatva az un. "ösződi beszédet", az anyagi gondokat a 11 éve regnáló utcaharcos azzal oldja meg a forrás gondokat, hogy
.
-----Orbán: Ha az EU nem ad pénzt, Kínától kérunk
hvg.hu/gazdasag/20180110_orban_viktor_berlin
----------------------
.
Az ország vessen magára, hogy rossz lóra tett, az már csúcs, hogy az EU léte is függjön egy ilyen politikai szélhámostól, az az évezred szégyene!!!
.
Mindazzal együtt, hogy Gyurcsány Ferencnek több tudás van a kisjjában, mint a regnálónak falKÁJÁVAL együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.