Ha a fővárosban nem tud támogatást szerezni, menjen vidékre! A hivatalos adatbázisokban szereplő információk alapján leginkább így írható le az a módszer, amely a Cseh Katalinékhoz kapcsolható cégügyekben kirajzolódik. A Magyar Nemzet újabb részleteket tárt fel abban a botrányban, amely a Momentum európai parlamenti képviselője körül alakult ki. Fontos tudni, hogy számos céges iraton Cseh Katalin aláírása szerepelt. Téved, aki a Demokrata tegnapi cikke után azt gondolta, hogy nem tartogat több érdekes részletet a Cseh Katalin körül kibontakozó botrány. Való igaz, nehéz nagyobbat mondani annál, mint hogy valaki a magyarországi olimpiára is hivatkozva kér uniós támogatást, majd nem sokra rá kulcsszerepet játszik a játékok megrendezésének megfúrásában.

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Mint csak banyáknál ? + a seprű ?
Les miserables
Gyurcsány és az őssze fosás első hazugsága ! Lopjunk együtt ,Összefogás ! Ajvé az első csontváz ami kizuhant .De jön majd több is ! Lódoktor meg paradicsomot kapál ,nem jelenti fel .
durbincs
@csak húgy...: de maga levizeli a 8 elemis volt gyapotszedő Hamit ? is Mi ? mint csak ezt az 50IQ-s ripacs @nezelodo.:-t ?
Mint Csak a Cs-katkát ? a Momentum megfoghatatlan Lölö Fantomját ? is ?
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.