A gyerekeknek azt mondták, hogy ne szóljanak a szüleiknek a felmérésről. Miután kiderült a dolog, a gyerekek szülei felháborodtak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""...írja a V!NA hírügynökség."" És az origo szolgamód csatlakozik a hírhez.
Na, erre mondják, hogy :: "" A messziről jött ember..."" vagy ""Ezt ellenőrizd, ha tudod!""
Nessy
Ha valóban a gender témáról kérdeznék a gyerekeket nem igazán tudnának válaszolni. Honnan tudnák, hogy mi lesz az aktuális hatalom elvárása velük szemben, mire felnőnek. Azt eltudják mondani, hogy milyen játékot, milyen ruhát kapnak otthon ajándékba, mire nevelik őket a szüleik. Ez a gender elmélet egyik része, a szülői nevelés, a másik része a mindenkori hatalom elvárása. Pl. Kövér László elvárása a nőktől: szüljenek legalább három gyermeket! Ezt támogatja is az állam. Novák Katalin javaslata: Első a gyerekszülés, utána jöhet a karrier! Család barát intézkedések.
simmering73
Érdekes, hogy megszaporodtak az ilyen témájú cikkek, mióta a fidesz nevű gittegylet ezen vergődik. Az illiburnyákok meg rettegnek és borzongnak.
teuton57
Hmmmm... Azt hittem, a propaganda tilos. Tehat kerdezni sem szabad??? Egyebkent a felvilagoritas NEM propaganda! Mutasson nekem valaki egyetlen szemelyt, aki a "propaganda" hatasara lett homoszexiualis!
Nessy
@teuton57: Ahol nincs, ott ne keress! Az Ali baba és a negyven rabló című mesétől se lesz a gyerek rabló.
vacsi
@Horizont: Akár ez is elképzelhető - mindenesetre, nem árt komolyan venni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.