„Az Orbán Viktor legyőzéséért folytatott magyarországi kampányról” írt cikket a Politico, amelyben megszólaltatták a hat ellenzéki párt vezetőjét, így Jakab Pétert is. A pártelnök a Jobbik változásáról azt mondta: azok a zsidók és romák, akik régen féltek a Jobbiktól, most a Fidesztől kell, hogy tartsanak” A lap emlékeztet, hogy a pedofiltörvény kapcsán felszínre kerültek az ellenzéken belüli törésvonalak, hiszen a kormánypártokon kívül egyedül a Jobbik szavazta azt meg. Jakab Péter pártja álláspontját azzal védte, hogy „ha csak egyetlen gyermek életét is meg tudjuk menteni egy szexuális bűnözőtől, akkor is megérte ez a törvény”. Ugyanakkor bírálta az új intézkedések egyes elemeit, és kijelentette, hogy támogatni fogja a jogszabály módosítását, ha az ellenzék nyeri a következő választásokat. A homoszexualitást el kell fogadni és tolerálni kell” – fogalmazott a Jobbik elnöke, aki azonban a szombati Pride-on – ellentétben mondjuk Karácsony Gergellyel, Kunhalmi Ágnessel,...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Tolerálom! A nemi identitás diszkrét dolog! Az is hogy én hetero vagyok! Nem fogok az utcán felvonulni! Már csak azért se, mert nekem nem lehet HETERO felvonulást szervezni! Azért mert HETERO vagyok! Ugyanis átcsaphat polititkai színezetűbe! Ne kérdezd miért! Utánajártam! Ez a gyakorlat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ez a sok szennylap tanulja meg az ellenzéki politikusok neveit, nem olyan nagy teljesítmény az, még a szennylapoknak sem.
ESCOBAR
Tolerálom! A nemi identitás diszkrét dolog! Az is hogy én hetero vagyok! Nem fogok az utcán felvonulni! Már csak azért se, mert nekem nem lehet HETERO felvonulást szervezni! Azért mert HETERO vagyok! Ugyanis átcsaphat polititkai színezetűbe! Ne kérdezd miért! Utánajártam! Ez a gyakorlat!
CsipkeRózsa
@durbincs: El szoktad felejteni, hogy már hozzászóltál egy cikkhez? Itt már többször előfordultál, július óta már kit érdekel, ami még akkor sem érdekelt sok embert.
CsipkeRózsa
@durbincs: 17:14-nél

Nem adtál linket magadnak.
kissé felnőttem
jakab ha téged meglel szar sem marad benned görény vagy és aljas mint a gazdád ingyenélő senki huzzál már haza a döglődő bányátokba rémnek pesti strici
kissé felnőttem
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: fejetlen vagy eszetlen mint a gaz dád
Eladott Ország
A nagy szabadságharcod miatt most minket szívat az Unió, és nem azért mert az apa férfi, az anya meg nő. Az más kérdés, hogy ezt az aberrált törvényt is csak ebben az infantilizált országban lehet bevezetni, és ezzel kampányolni 2022-ben. De itt nagy nyilvánosság előtt ezt is elő lehet adni, és hülyének lehet nézni mindenkit vele.
Qqberci
Durbincs, te biztos Jákob botját szopogatva csepedtél hallisz-alapanyaggá...
Tejbetök
@Eladott Ország: Ez jóóóóóóóó,de majd szórjatok rá szódabikarbónát,nehogy kihánnnnnnnnnnnnya a föld,lent aztán töcskölhet Luciferrel!hihihi
kissé felnőttem
@durbincs: keddtől tőled megvonják ám a zsozsót mi lesz akkor? felkopik az állad
elmúlt karácsonyok szelleme
Ha ezek a buzi fideszesek nem lovagolnának ezen a témán, én nem is tudnék róluk, SEMMIT - vágod, te buzi fidesznyikes durbincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.