Ugyan az Európai Unió jó hírként közölte, hogy elérte a kitűzött célját a felnőttlakosság beoltása terén, egészségügyi szakemberek és szervezetek máris arra figyelmeztetnek, hogy ez közel sem elég a jelenlegi vírushelyzetben. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden jelentette be, hogy az EU felnőttnépességének hetven százaléka kapta meg eddig legalább az egyik koronavírus …

(Forrás: magyarnemzet.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezt a mondást is átértelmezték

A Párt központi napilapja – ahogy szokta - Ursula von der Leyen -t, az Európai Bizottság elnökét fikázta

Mottó:
„A lányomnak mondom, hogy a menyem is értse”
tartja a mondás, de itt igazából a meny fikázása folyik miközben a „lányom”-at szenté avatják

A Párt központi napilapja a „A vuhani változatnál talán elég lett volna ez az átoltottság” címen fikázza a mocskos EU-t és első sorban annak elnökét. Meg kell jegyeznem, hogy nagy szerencséje van, hogy nem Zsóti a szerző, mert tőle még egy „büdös vén kurva” sem meglepő.
Az történt, hogy von der Leyen asszony arra vetemedett, hogy kifejtette: „Az EU megtartotta a szavát, és leszállította a vakcinákat. Célunk az volt, hogy a felnőttlakosság hetven százaléka kapja meg legalább az egyik oltását július végéig. A mai napon sikerült elérnünk ezt a célt”!
Tudod Wazze ha azt kérdenéd, hogy miképp lehet belekötni ebbe a tényeket rögzítő korrekt kijelentésbe, akkor egyértelmű, hogy nem ismered ártunk és qurmányunk propagandáját.
A portál a maga megszokott bunkó stílusában és a valós tényektől valamint logikától fényéveknyi távolságban fröcsög azon, hogyan merészel az elnök asszony büszkélkedni. Több virológus kijelentéseit citálják ellenérvnek feltüntetve. A gond ott van, hogy ezek egyértelműen hasonló dolgokat fogalmaznak meg. Ellentétben ártunk és qurmányunk folyamatos melldöngetésével, ami nem csak okadatolta a nagyképű kijelentéseket arról, hogy mi vagyunk az élen (mostanra még az árra figyelemmel sem nagyon jól állunk), de az is tény, hogy a szakemberek véleménye nálunj nagyon más! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.