Portálunk is beszámolt a Závecz legutóbbi, az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről szóló kutatásáról, amelyből kiderül: három politikusnak van komoly esélye az előválasztás megnyerésére. Az adatfelvétel időpontjában a támogatottságok alapján Jakab Péter (28%) vezet, mögötte szorosan Dobrev Klára (27%), tőlük kissé lemaradva Karácsony Gergelynek (24%). Tizenkét százalékot kapna Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, míg a további két jelölt választottsága a vizsgált rétegben 5 százalék alatti. A 12 százalékos eredményre így reagált a Momentum elnöke a közösségi oldalán: „lépésről lépésre haladunk: a Závecz legújabb felmérése szerint a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként az előválasztáson részt vevők 12%-a támogatna. Ez az eredmény is azt mutatja: még egyáltalán nincs lejátszva az előválasztás, a következő célunk pedig az, hogy bejussunk a második fordulóba”. Hozzátette: „a Momentum Mozgalom a garancia a korrupció elleni határozott fellépésre – nem véletlenül támogatjuk...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@sgl: Mert maga is 50IQ-s sexualis ragadozó lenne ? csak éppen lent a bányába ? de arénázik ? mert kevés a patkány ? és ez az 25IQ-s @csagyi: nevű a jelek szerint már rég megvolt ? és @RonaGyuri: a kisnyilas ? @Qqberci: ? a bánybuta ?
durbincs
@namihami: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? csak úgy mint ezek a közveszélyesek ?
durbincs
Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: @simmering73: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?
@sgl:@csipetke:@bakcsubakka: @namihami: @terlasz: @Nyírfa: +@istván irén:-t a gyengéd elméjű ?
durbincs
Csak mert ő 1 barnainges náci fasiszta ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.