Márki-Zay Péter kétgyermekes, katolikus, konzervatív politikusként saját magát látja az egyetlen hiteles kihívónak Orbán Viktorral szemben - hangzott el az ellenzéki csatornán. Szerinte őt nem tudják kikezdeni a jobboldali választók sem. Elmondta, hogy egy olyan jelöltnek van esélye, akit nem lehet gyurcsányozni, sorosozni, bármilyen balliberális és aberrált vádakkal illetni és a fideszes szavazók számára meglehetősen nehéz egy nagy családos, keresztény édesapát letámadni. Márki-Zay arról beszélt, hogy Magyarország Európa legszegényebb és legkorruptabb országa. Azt is elmondta, hogy fel kell szabadítani az országot és csak után jöhet a gazdaság fellendítése. De ez sokáig fog tartani, nem egy év alatt fogják "helyrehozni".

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Onnantol kezdve szart er az egesz cikk, hogy mar az elso mondatban hazudik, illetve pontatlan. MZP-nek HE'T, azaz 7 gyermeke van, nem ketto. Tovabb nem is olvastam, mert hazugsagokra nem vagyok kivancsi.
Néro
Nekem mindegy te vagy más csak a Fitymák takarodjanak. Egy lovat is megválasztanék csak ez az alja tolvaj álszent tróger banda kerüljön a történelem szemétdombjára ahová valók , a-Laposával ,hitvallásával összes Tűr-vényeivel egyetemben.
verőce21
Nem hiszem, hogy MZ/X a legesélyesebb, Samu, a kutyám is indul az ME jelölt-jelölt választáson...! :)
csak úgy....
@verőce21: okos kutya lehet az a samu, téged hol szedett össze? :)
magyar1
Álmodik a nyomor... majd felébred és bilibe lóg a keze.
csak úgy....
@Shikari: tán te is pénzért mutogatós? ma mit mutattál durbincsnak? ti kettö meleg proli..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.