Márki-Zay Péter kétgyermekes, katolikus, konzervatív politikusként saját magát látja az egyetlen hiteles kihívónak Orbán Viktorral szemben - hangzott el az ellenzéki csatornán. Szerinte őt nem tudják kikezdeni a jobboldali választók sem. Elmondta, hogy egy olyan jelöltnek van esélye, akit nem lehet gyurcsányozni, sorosozni, bármilyen balliberális és aberrált vádakkal illetni és a fideszes szavazók számára meglehetősen nehéz egy nagy családos, keresztény édesapát letámadni. Márki-Zay arról beszélt, hogy Magyarország Európa legszegényebb és legkorruptabb országa. Azt is elmondta, hogy fel kell szabadítani az országot és csak után jöhet a gazdaság fellendítése. De ez sokáig fog tartani, nem egy év alatt fogják "helyrehozni".

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
@durbincs: Unatkozol? román hazádban nincs oldal amin ugatnál???nagyon unalmas vagy bocskoros
magyar1
Márki zaj még majd törvénybe hozná a gyerekverést?
karma1
Onnantol kezdve szart er az egesz cikk, hogy mar az elso mondatban hazudik, illetve pontatlan. MZP-nek HE'T, azaz 7 gyermeke van, nem ketto. Tovabb nem is olvastam, mert hazugsagokra nem vagyok kivancsi.
Néro
Nekem mindegy te vagy más csak a Fitymák takarodjanak. Egy lovat is megválasztanék csak ez az alja tolvaj álszent tróger banda kerüljön a történelem szemétdombjára ahová valók , a-Laposával ,hitvallásával összes Tűr-vényeivel egyetemben.
verőce21
Nem hiszem, hogy MZ/X a legesélyesebb, Samu, a kutyám is indul az ME jelölt-jelölt választáson...! :)
csak úgy....
@verőce21: okos kutya lehet az a samu, téged hol szedett össze? :)
magyar1
Álmodik a nyomor... majd felébred és bilibe lóg a keze.
csak úgy....
@Shikari: tán te is pénzért mutogatós? ma mit mutattál durbincsnak? ti kettö meleg proli..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.