Pedig itt volt a lehetőség. Pedig itt volt a lehetőség. Azt gondolná az ember, hogy egy-egy válság összekovácsolja az egyébként széthúzó tagokat. Amikor össze kell fogni, amikor segíteni kell egymást, amikor az összehangolt akciók nyilvánvalóan eredményesebbek lennének, mintha mindenki külön dolgozik a megoldáson. Nem ez történt. A brüsszeli központban felmerült ugyan, hogy cselekedni kellene, de elbénáztak mindent, amit csak lehetett.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy pofátlan arrogáns és hazug az egy dolog,

azonban a lényeg valahogy kimaradt

Kis túlzással még az ártunk és qurmányunk ismert propagandistái bornírtságát és pofátlanságát is felülmúló fikázást vezet elő a miigyelunk.blog „Nem sikerült kanyarban előzni… az EU-nak” címmel.
A kép
m.blog.hu/mi/miigyelunk/image/flag1.jpg
szellemes, a cím tulajdonképpen akár korrekt is lehetne, de a szöveg???
Ami érdekes az az, hogy ami az egyes pontokat illeti, amit ír még rendben is lehetne, de amit nem ír az az igazán pofátlan. Még csak célzás jelleggel sem utal arra, hogy az EU szerencsétlenkedésének elsődleges oka – rendre az összes pontban -, hogy egyes államok (köztök komoly primátussal Magyarország) nem csak töketlenkedéssel, de számos esetben tudatos szabotálással akadályozták a munkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.