gy kezdődik, hogy először csak mintegy sejtelmesen tűnik fel a nemes paripa, inkább csak sejteni lehet, majd látszik is már. Egyébként, ahogyan nézem, igazi arabs, ami nem gyakori, sőt, ritka. Aztán egy ügyes mozdulattal az amazon is a hátán terem – ugyan sajnos a veséjére ül, ez azonban részletkérdés –, majd látható maga a főpolgármester-helyettes asszony is, aki diadalmasan végleg a kitűnő állatra pattan – sajnos még mindig szegénynek a veséjén gubbasztva. A szárat kis kacsójában tartva, ja, és fürdőruhában van, és mindehhez bájosan mosolyog is a szentem. Snitt. Ez a rövid videó futott nagy pályát a magyar médiában. Nem értem. Hát ilyet még politikustól bizonyosan nem láttunk, pedig volt már mindenféle, még a legmeglepőbb dolgok is. AZONBAN NEM ÉRTEM MAGÁT A MEGLEPETÉST, HISZEN TUDJUK, HOGY TÜTTŐ KŐGAZDAG ÉS MEGENGEDHETI MAGÁNAK. Köszönhetően bizonyára Leisztinger elvtársnak, aki alányúlt, illetve izé… nem ezt akartam mondani – esetleg felkarolta, vagy mi a fene történt...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
@durbincs: Sürgős eset vagy! Szövegírásból, fogalmazásból 1-s!
Ettől függetlenül értem én, miről irkálsz.
Állandóan buzulhatnékod van, és azt is értem, hogy a bánya mélyén szereted, de vigyázz, mert porckorongsérv lesz a vége.
Mondd, rátudsz ülni még a popódra?
Lazítani kellene, mert a sok bedőlés már elvette az eszed, vagy nem is volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.