Márki-Zayné Vincze Felícia "A Te Szülésed" nevű 2012-ben indított bábapraxisában szülésznőként otthonszülések tucatjait vezette le. A cég, a Te Szülésed Kft. ügyvezetője pedig ebben az időszakban a jelenlegi hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter volt. Mint kiderült, Márki-Zay felesége éveken át vezethetett le úgy otthonszüléseket, hogy arra nem lett volna joga: NEM VOLT ÉRVÉNYES MŰKÖDÉSI ENGEDÉLYE, ÁNTSZ-ENGEDÉLYE, ÉS A FELSŐFOKÚ SZAKIRÁNYÚ VÉGZETTSÉGÉT IGAZOLÓ OKIRATOT IS CSAK KÉSŐBB HONOSÍTTATTA, KÜLÖNBÖZETI VIZSGÁVAL. Márki-Zayné szülésznői tevékenysége két olyan csecsemő kapcsán került fókuszba, akik súlyos emberi mulasztások miatt haltak meg. Egyikük, Endre agyvérzés miatt bekövetkezett halálakor mindössze hét éves volt. Az agyvérzés legfőbb oka az volt, hogy a kicsi nem kapta meg születése után a kötelezően előírt, korai vérzékenységet megelőző K-vitamint. Márki-Zayné Vincze Felícia maga is elismerte, hogy csak akkor ad K-vitamint az újszülöttnek, ha a szülő...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
mári-zayéknál már megínt pénz áll a házhoz! :)
csak úgy....
@Horizont: márkiéknak folyamatosan perelni kell a fideszes hazúg,lejárató médiát! a visszaesö hazudozók magasabb kártérítésre lesznek kötelezve! (legalább is remélem!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.