Iványi Gábor egyházának szegedi iskolája már korábban adóslistára került, most a végrehajtók épp csak a táblát el nem vitték.

Vasmarokkal fojtogatja az állam Iványi Gábor egyházát

Fotó: MET, Facebook

A Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET) szegedi intézménye már tavasszal felkerült az adósok listájára, a közösség elnökének, Iványi Gábornak a közleménye szerint a napokban az adóhatóság már rá is tette volna a kezét az értékesíthető ingóságokra, ha lettek volna ilyenek – írja a hvg.hu.

Csakhogy ilyet nem találtak, mert a táblák, a padok, nem értékesíthetők a helyszínre érkező hivatalnokok megítélése szerint. Legalábbis ez derül ki Iványi Gábor közleményéből.

A MET a kormány támogatása híján évről-évre egyre nehezebb helyzetbe kerül, miközben állami feladatokat is ellát, és intézményeiben főként szociálisan rászoruló családoknak nyújtanak segítséget, akár oktatásról, akár más ellátásról van szó. Tavaly augusztusban a normatíván felül járó támogatás felét, az idén júniusban már a teljes összeget vonták el az általuk fenntartott intézményektől, és ahogy azt Maruzsa Zoltán oktatási államtitkár közölte a Testvérközösséggel, köznevelési szerződést sem kötnek velük a következő tanévre.

Iványi Gábor emlékeztetett, hogy az egyházuk el nem ismerése okán elindított és megnyert strasbourgi per után ugyan a kormány megfizette az általa elismert összeget, de ezzel 2016-ig tudták pótolni a kormányzati döntés miatt kiesett támogatást. Azóta annyi változás történt, hogy a Testvérközösség visszakapta az adószámát, amivel az lehetővé vált, hogy az adójuk egy százalékát legalább utalhassák nekik a támogatók.

Az MET intézményei azonban továbbra is nehézségekkel küzdenek, a tavalyi és az idei kormányzati döntések pedig a teljes ellehetetlenítés szándékát sugallják.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: MET, Facebook

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Balga ember volt, aki jó kapcsolatokat ápolt Orbánnal, egyiknek sem lett szerencséje később. A "hála nem politikai kategória" mondta egyszer a vezér. Be is tartotta azzal a módosítással, hogy necsak nem politikai kategória, de nála emberi sem. A lelkész úron kívül megtanulta a Princz, a Simicska, a Torgyán, a Tarsoly, a Navracsics, a Vona, a Mayer Aranka, és még sokan mások. politikusok pénzemberek, gazdasági szereplők.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az elesetteken, szegényeken segíteni a fidesz féle státusz kereszténységbe ismeretlen fogalom!
134.bátor
Keresztènyi szeretet fidesz módra...nincsenek szavak erre a velejèig romlott,tolvaj,hazug, korrupt,beteges hajlamú, pszichopata társulatra. Bosszúálló, kicsinyes ,mocskos lènyek gyülekezete.
134.bátor
Az is milyen " ember"(?) már,aki ezt szemrebbenés nèlkül vègrehajtja??? Hiszen nagyon jól tudja mindegyik NAV csicska,hogy mire megy ki a játék. Mègis odatolják a mocskos kèpüket,ès játsszák a hatóságot. Pedig csak bazári majom mindegyik
tudode
Le merem fogadni azt, hogy Iványi Gábornak klasszisokkal boldog élete van amiat, mert
.
AKI GYORSAN AD, AZ KÉTSZER RAD egy darbot az életéből!
.
azoknak, akik ebben a bazi nagy szabadságbam, ahol nincs már az országnak olyan rétege akikbe belemart a kedves vezető, elvégezTETVE a piszkos melót arra hajlandóakkal.!
.
És vannak olyanok, akiket az boldogít, ha megalázzák azokat, akik kiszolgáltatottak,az egészségügyisektől kezdve a rokkantakig, azokkal akik ellent mernek mondani a kedves vezetőnek, akik patás ördögként járja, ma már nem csak a bennszülötteken túl, amerre jár kel!
.
Boldogok a lelkiszegények, akiket ha befejezik földi "pályafutásukat" mindenkin átgázolva, övék a poklok országa, ha van földön túli élet!
.
Tapasztalatból érzékeltem több évtizedes önként vállalt társadalmi munkám örömét, a Rákosi rendszertől addig, amíg kéz kezet mos alapon nem hemzsegtek a módosabbak Felcsűt "büszkeségének" foci alapítványa körül!, amelyhez hozzájárultak a nehezen dolgozó kisemberek TAO-nak becézett adóforintjai!
.
Elkerülte a figyelmem azt, hogy törvényerőre emelték
.
1996. évi LXXXI. törvény
a társasági adóról és az osztalékadóról
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99600081.tv
.
Hogy mik vannak!
-
De ebből a loóvéból egy peták nem jár Iványi Gábor EGY HÁZÁNAK, aki szentesítette a furcsa pár házasságát, sőt megkeresztelte több utódját!
Málna
Valamit rosszul csinál az öreg, ha folyton csődközelben vannak.
Csizmás Kond
Az ilyen spekulatív egyháziizék csak akkor tudnak élni ha a kormány gőzerővel segíti...és Iványilelkész ott baszta el, hogy oda szart ahonnan enni kellett volna.
namihami
@Málna: Igen. Tényleg rosszul csinálT!!! Egy koszos kis állandóan köpönyegforgató státuszkereszténynek keresztelte meg a gyerekeit. Azokat a gyerekeket, akik most szemrebbenés nélkül nézik végig azt, amit a kisgömböc apjuk csinál a gyerekei keresztapjával. Persze, a vér nem válik vízzé. Azok is viszik tovább a család vérvonalát. A sz@rospelenkás, meg a rejtettbuzi és a kisebbik százlábú majrézik felhívni a fater figyelmét emberi jelentéktelenségére. Csak nem attól félnek, hogy apuci követi a nagypapa nevelési (Makarenkó mosolyog a felhő szélén) elveit és megrugdossa őket? Amivel csak követnék a pohost a sorban.
nezelodo
Balga ember volt, aki jó kapcsolatokat ápolt Orbánnal, egyiknek sem lett szerencséje később. A "hála nem politikai kategória" mondta egyszer a vezér. Be is tartotta azzal a módosítással, hogy necsak nem politikai kategória, de nála emberi sem. A lelkész úron kívül megtanulta a Princz, a Simicska, a Torgyán, a Tarsoly, a Navracsics, a Vona, a Mayer Aranka, és még sokan mások. politikusok pénzemberek, gazdasági szereplők.
Málna
@namihami: Attól, hogy ő keresztelte Orbán gyerekeit, még nem lett a keresztapjuk.:-)
A kommented többi része értelmetlen vagdalkozás, hogy jön ez ide?
simmering73
"Ha nem lehet megtörni, akkor el kell tőle venni azt, amit csinál. Nem lehet Magyarországon egyetlen példája sem a keresztény lelkületnek, becsületnek és tisztességnek, nem lehet példa arra, hogy valaki nem alkuszik, nem köt elvtelen kompromisszumokat. Egy igazi evangéliumi keresztény lelkész áll szemben egy hamis, álkeresztény diktatúrával, tükröt állítva a hamisítvány elé. Ezt a tükröt akarják összetörni és megsemmisíteni, mert amíg Iványi Gábor van, addig van látható példája a meg nem alkuvó, egyenesen, az elveihez, az igazsághoz ragaszkodó embernek a megalkuvók közt."
nepszava.us/lehet-e-annal-jobban-kifosztani-valakit-mint-ivanyi-gabort-amikor-a-tolvajok-mar-lefoglalni-sem-tudnak-semmit/
justhpeter
Ezt a szégyenletes történetet kellene reklámozni valamennyi ellenzéki pártnak és civil szervezetnek a világ és az Unió felé.
namihami
@Málna: Az tényleg nem. És ezzel sikerült megfognod a komment és a helyzet lényegét!?!?!?!
FL4K
Magyarországon KERSZTÉNYÜLDÖZÉS zajlik !!!
Orbán Viktor KERESZTÉNYÚLDÖZŐ !!!

"Ne figyeljenek oda arra, amit mondok. Egyetlen dologra figyeljenek: amit csinálok."

Orbánt ki kell iktatni!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:24
Tolvaj vagy te ,te kis repedtseggü buzi romány.
Anyádat eladnád 1 kiló krumpliért te jellemtelen szardarab.
Gondolom te is ilyen nagy kereszténynek képzeled,hogy rohadtál volna meg romániában.
Azt sem tudod milyen tevékenységet végez iványi az állam helyett csak jártatod a szaros romány pofádat.
Málna
@namihami: A helyzet lénygét értem, a kommented lényegét meg már megírtam. Értelmetlen vagdalkozás. Vagy fröcsögés, ha így jobban érted.
FL4K
@Málna: Kussolj már te geci 150 kilós tetőtől talpig szőrös kurva!
Nincs pénzed nemváltó műtétre? Fordulj a Szájer alapítványhoz!
FL4K
@Málna: Azt észre vetted - te geci 150 kilós tetőtől talpig szőrös kurva -, hogy valójában nem mondasz semmit - SOHA ?!
nezelodo
Van ahol az a mondás járja, (mert keresztények és tisztelik a papjukat, lelkészüket, és nem az embert, hanem az általa terjesztett istenhitet látják benne), hogy "átkozott legyen a napod, amikor megbántod a papod"! Nos Orbán se nem keresztény, se nem hívő, se nem olyan ember, aki a másik hitét tisztelné. Milyen ember az, aki az eskető, és a gyerekei keresztelő papjával szemben ilyen bosszúhadjáratot folytat, mert ez politika bosszú a javából.
Hogy nem fizette meg az adót? Érdekes amikor a Kiss Rigóval szemben hasonló vádakat fogalmaztak meg emberek, azokat elmebetegnek mondta az anyaszentegyháza, és akit megvádoltak a feljelentéssel biza' az a keresztényüldözés áldozata lett a keresztények által.
FL4K
@Shikari: És ennyi? Buta orbánista gecik vagytok!

(én nem szoktam verekedni, egyből kinyomom a szemed és eltörőm a nyakad)
FL4K
Tudom, ez nem keresztényi, de amit Isten csinál veletek ti istentelen gecik, az... nos arra nincsenek szavak.

isten és Jézus is szeret téged, egy darabig - de csak Armageddonig!!
FL4K
@Shikari: Semmit nem tudsz semmiről. Buta vagy, mint a tök - ezért vagy egy fideszes orbánista geci!
FL4K
(én kiötölnem magam, ha moderátor lehetnék önmagamban, de: The show must go on

www.youtube.com/watch?v=uKLMYZlbIb8 )
FL4K
Fakt up!

Tiltsuk be a Qeent - a 133 kis bátor buzi egyen-nyomkodós nyomkodása alapján:

www.youtube.com/watch?v=axAtWjn3MfI
FL4K
Nem azért haltok meg, mert sokat dohányoztatok, ittatok, kurválkodtatok, káromkodtatok, stb., hanem azért, mert istentelen gecik vagytok!

Érted ezt, faszparaszt?

(ha nem érted megmagyarázom, de szerintem utána sem fogod érteni)
Qqberci
Most már akkor a csútkányt kéne egy kicsit vasmarokkal szorongatni a torkánál fogva...
ómió
Ez aféle "efftársképző egyház"? Akkor érthető!
Eladott Ország
"Az Iványi által vezetett MET 2011-ben vált a rendszer áldozatává, amikor a Fidesz-KDNP megszüntette – több mint száz felekezettel egyetemben – annak egyházi státuszát. Ez a döntés az akkor már több iskolát, hajléktalanszállót és idősotthont is fenntartó egyházat tönkretette. Több milliárd forinttól esett el Iványi egyháza úgy, hogy a törvényben előírtaknak tökéletesen megfelelnek. A hatalom által előírt szabályoknak azonban nem, így az elhallgattatásuk mellett döntöttek. A kormányt nem érdekli sem a nehéz helyzetben lévő gyermekek, sem az idősek, vagy a hajléktalanok sorsa. A kormányt egy dolog érdekli, a hatalom minden áron való megtartása.Nem számít, hogy az Alkotmánybíróság mellett több külföldi szervezet is kimondta, hogy a MET-et jogsértő módon fosztották meg egyházi státuszuktól és kárpótlást érdemelnek, semmi nem történt. Iványi egyháza megfelel az összes törvényi feltételnek, mégsem kaphat egy vasat sem az egyszázalékos felajánlásokból. Hogy miért nem? Mert csak. A keresztény nemzeti kormány így döntött és kész. Noha az egyház éves költségvetése 4 milliárd forint körül mozog, ebből az állam szinte semmit nem biztosít. Még úgy sem, hogy legalább 3 milliárd forinttal tartozik feléjük. De Orbán Viktor a törvény idehaza, így ha ő úgy dönt, hogy a MET-nek nem jár egy forint sem, akkor nem jár. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy ő így döntött. Miközben a hazai egyházak határon innen és túl több száz milliárdot kapnak értelmetlen templomfelújításokra, addig az ország egyik utolsó, még valóban az emberek megsegítéséért küzdő egyházát ellehetetleníti a kormány. Az a kormány, mely magát kereszténydemokratának titulálja. Nincs abban semmi keresztényi, pláne demokratikus, ahogy az Orbán-kormány egy ország jövőjét szántja fel és hinti be sóval."
Macskaszem
@ómió: Mostanság a hit gyüli az efftársképző vazzze. Ott van is pénz dögivel, perkál nekik a Csutkány meg a hülye szektatagok.
Macskaszem
@Eladott Ország: Ezzel akár kampányolhatna is az ellenzék. Az emberek érzékenyebbek az embertelenségre mint mondjuk a Pegasus ügyre.
Nessy
Olyan "keresztényi" egyik másik hozzáállás, hogy az ember meghatódik tőle! Úgy szeretik felebarátaikat, mint tenmagukat!
ómió
@Macskaszem: A hitgyüli az efftársképző? Na, végre, hogy valamit azért el is ismersz magatokról! Még, ha a "Csutkány"-ra hazudva teszed is!
ómió
@Eladott Ország: Ennyire szegényes az Athina Híradó "archívuma"? Újabb kamu semmi? Meg még a "békepapjaitokat" is hátba szúrnád? Akkor, azért, te még egy "igazi efftárs" vagy!
csipetke
Látva a fidesz/orbán ámokfutását,és idiótánál idiótább rendeleteiket,(amik arra jók,hogy minél többmindent megszerezzenek) azt gondoltam sokmindenről,hogy ettől genyóbb dolog már nem jöhet,de tévedtem. Iványit tűzzel-vassal irtaná orbán,aki néhány gyerekét is megkeresztelte,és baráti viszonyban is voltak,csak mert Iványi figyelmeztette orbánt,hogy letévedt a helyes útról. Lehet,hogy Iványi akkor még nem tudta,hogy orbán nem bírja a kritikát.Attól fogva tesz keresztbe mindenhol,ahol árthat Iványinak,vagy az egyházának. Ez az egyház 2500 hátrányos helyzetű,árva,és/vagy nehezen kezelhető gyerek oktatását végezné,ami az állam feladata lenne. Tavaly a vírusra hivatkozva elszedték tőlük a befolyt 1%-okból származó pénzt. Most minden támogatást megvontak tőlük.Ezek a gyerekek és a szülők bajban lesznek,mert pénz nélkül nincs működés, és ha ezek a gyerekek bekerülnek ebbe a lebutított,okádék orbáni iskolai rendszerbe,elvesznek. Tavaly nagyon sok adományt kaptak Iványi iskolái,amiből fedezték a kiadásaikat,de az idén már nem tudják mi lesz. Reméljük,kihúzzák valahogy a választásig,és reméljük,akkor fordul a kocka. Érdekes,hogy a pedofil-képző egyház milliárdokkal van megszórva,de ahol nagyon kéne a segítség,onnan még azt a kicsit se adják,ami járna. ilyen undorító kormánya még nem volt ennek a nyomorult országnak
Málna
@csipetke: Rosszul tudod, ők is kapják a normatív támogatást, mint minden más oktatási intézmény. Csak a kiegészítő támogatást vették el, viszont kapnak rengeteg adományt ill. az 1%-ot. Egyszerűen csak rosszul gazdálkodnak vagy lenyúlják a pénzt.
csipetke
Hasznos lenne,ha nem orbán mocsármédiájában olvasnál ezzel kapcsolatban,hanem ahol objektív tényeket is közölnek,mert látható,hogy igen keveset tudsz a témáról.
csipetke
@Málna: Ja igen,a 11:57-es hsz neked szól
gina
@Málna: Ócska egy szemét fidesz provokátor vagy, mindent ki tudtok magyarázni, mocskos egy szekta vagytok, micsoda ember vagy te?? egy alja gerinctelen kis patkány
Málna
@csipetke: Nekem úgy tűnik, többet tudok, mint te. De ha pontosítasz, könnyedén utánanézhetünk a dolgoknak. Na, benne vagy?:-)
Málna
@gina: Miért nem beszélsz a diplomáidról, putris? Mindig elmenekülsz, ha kérdezlek. Vajon miért?
csak úgy....
aki nem hajt fejet és térdet orbánnak az rába...ott!
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 14:08
Pontosítok
Nagy bajban van a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség. Az Iványi Gábor által vezetett egyházat jogsértő módon megfosztották egyházi rangjától, korábbi státuszát a hosszú évek óta húzódó procedúra ellenére máig sem kapta vissza, ennek pedig komoly anyagi vonzatai vannak, írja a Népszava.

Iványiék csak a kiegészítő támogatás felét kapják, a pályázatokból elnyert pénzek jócskán csökkentek, egyszázalékos felajánlást nem gyűjthetnek.

Iványi a lapnak elmondta,

éves költségvetésük 4 milliárd forint körül mozog, az állam tartozása legalább 3 milliárd forintra tehető. A kormány még azt a összeget sem akarja átutalni, amit saját maga is elismert jogos követelésnek.

Azért is jönne jól ez a pénz, mert az egyház több szociális létesítményt és iskolát működtet, hajléktalanok, rászorulók ellátásáról, hátrányos helyzetű gyerekek iskoláztatásáról gondoskodik. Hónapról-hónapra élnek, és „bíznak az isteni csodában”.

Iványi Gábor metodista lelkész keresztelte Orbán Viktor gyermekeit, de ma már nem beszélnek. Iványi egyháza mind a mai napig segít a menekülteknek.
Málna
@kulabombaafityiszre: Ez egy régi cikk, keress frissebbet, mert ennek már a fele sem igaz!
kulabombaafityiszre
@Málna: ehhez jön,hogy csak ettől az évtől vehetik igénybe az 1%.t,mert az elvétele a strassburgi emberjogi bíróság szerint jogsértő volt.
Hablatyolhatsz itt össze-vissza te is egy olyan szar szemét vagy mint a kolostormalac gazdád.
Ti keresztényeknek valljátok magatokat,de azért tele vagytok pedofillal,buzival,egyesek meg transzvesztitákat hajkurásznak.Minden szavatok álságos hazugság.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 14:48
Akkor az sem igaz hogy téged anya szült,csak apád vkiverte a faszát a falra temeg onnan kikeltél.
Ha nem igaz hozzál frisebb információt.Jut eszembe te is követed a transzit akit a gulyás gergely meg a
nagy istván hajkurász.
Málna
@kulabombaafityiszre: Na, nem húzd fel magad, nem kell megsértődni, csak mert igazam van...
kereső
Egy ócska, kicsinyes görcsrángatta útonálló tolvaj, úgy döntött-mert Iványi lelkész úr megőrizte a gerincét-, hogy pusztuljon az , aki igazi keresztényi módon a legelesettebbeket kivánja szolgálni, ellentétben azzal/azokkal, akik a kereszténységüket és hazájukat/hazaszeretetüket a szájukon hordják. Isten fizessen meg nekik ezért.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 14:53
Így van.Ez nálad a hülyék magabiztossága.
Málna
@kulabombaafityiszre: Bátran mondd csak az ellenérveidet, ha nincs igazam! Na jó, ez szerintem nem fog menni, de a lényeg, hogy lenyugodtál.:-)
134.bátor
@Shikari: Ti annyira gonosz, rosszindulatú,gyűlölettel teli emberek (?) vagytok,hogy a jót másról elkèpzelni sem tudjátok! A fidesz lop,az nem baj,ès egy becsületes embert vádolni az való neked! Milyen pènzről beszèlsz nyomorult,èvek óta csak elvesznek tőlük!!!
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 15:09
Azért az 1% ra nem válaszoltál az elég friss.De biztos ott is igazad van.Olyan vagy mint anno a hitler hívő nácik,ha a viktorodat elviszi a koleszterin,ne legyél öngyilkos tudod van élet a viktor után is.:)))
134.bátor
Nèzzük meg az arcát Iványi lelkèsz úrnak,ès tegyük mellé orbánèt. Az egyik tiszta tekintet,nyugodt , mèltóságteljes. Orbán? Dülledt szemek,kaján,cinikus vigyor,gőgős ,öntelt bekèpzelt pojáca.
Málna
@kulabombaafityiszre: Nem válaszoltam? Többek között arra is mondtam, hogy az általad idézett cikk nem friss. És ehhez a világon semmi köze Orbánnak. Gyenge terelési kísérlet...:-)
kereső
A MET 2020-ban kapta vissza az adószámát- tehát a 2020 évi szja bevallással egyidejűleg lehetett felajánlani hosszú idő után ismét az 1%-ot, amelyet majd csak 09.30-án utal a NAV./feltéve, hogy nincs köztartozása- mert akkor visszatartják az összeget a tartozás erejéig/
nezelodo
Iványi vagy nem tanulékony, vagy nem a fideszes fiúktól tanulta a "becsületet" mert különben, ha tartozása lenne, mint egykor a MAHIR cégeknek, már rég eladta volna egy Kaya Ibrahimnak, és egy Josip Tothnak az egyházát, mint a Simicska. a fidesz cégeket. Aztán ezek prédikálnak azóta is adózási fegyelemről, becsületről, erkölcsről, kereszténységről!!!
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 15:32
Nagyon rossz lehet neked ilyen iszonyú képzeletbeli okosan,ráadásul a sok"buta"libernyák jön ezzel a sok"hülyeséggel"a vezésed ellen és azt mind nagyon"okosan" ki kell védeni,mert meg kell dolgozni a krumpli adagért.azért valld be,néha ,vagy mindig fájni szokot a fejed,ebben a hazudozásban,terelésben csusztatásban,hogy a kurtalábu kolostormalac vezéred seggét tisztán tartsd a nyelveddel.
Biztosan meg lesz a munkád eredménye.hallottad állítólag felmegy a krumpli ára:Fizetésemelés.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 15:32
Az 1% nem a cikkben volt és idei,de ez ne zavarja a tisztánlátásodat.
Málna
@kulabombaafityiszre: Mondom, hogy gyengén terelsz, ne erőltesd!:-)
Az 1%-ról az általad bemásolt cikkben volt szó, miszerint nem kapják Iványiék. Többek között ezért is montam, hogy nem friss a cikk.
Hű, nehéz lesz így beszélgetni...
csak úgy....
@Málna: ...mert te könnyen beszélgetös? :)
ómió
@Eladott Ország: Bizony! 8 év alatt úgy emeltétek meg 14000 milliárddal az államadósságot. hogy azon semmit nem vettetek, semmit nem építettetek és senki/semmit nem támogattatok, inkább még népzsebeltetek! Szóval, hol a lé, bolsi fiuk!? És tényleg! Az adófizetőknek kell visszafizetniük! Nem másra hazudni! Elárulni: hol a lé!?
kulabombaafityiszre
@Málna: augusztus 12., 21:54
Már megint és megint és megint igazad van.
Olyan nagy tudásu,nagy tudásu félre magyarázással rendelkezel,hogy az már szinte irónikus.
Megérdemled a krumplit,meg mindent amit ezért a tevékenységedért kapsz majd.
kulabombaafityiszre
@Málna: 1% most kapnak 2021 óta ,mert bírósági döntés születtett róla,hogy vissza kell adni a technikai számot.Eddig nem kaphatták meg mert a gazdád akit csak a seggéről ismersz fel a csicskái által elvetette ezt a lehetőséget,ugyani iványi szemtől szembe mondta a dagadt gazdádnak,hogy zsarnok.
Mivel lehet nem vagy ezzel tisztában elárulom azért történhetett,mert őmármint iványi egy jellemes migte te szamóca egy jellemtelen takonygerincü vagy.Ez egy nagyon lényeges különbség köztetek.
Na,pá.
Málna
@kulabombaafityiszre: Tudom, hogy igazam van. Felesleges volt megírnod, az ezt követő fröcsögést meg méginkább.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 18:42
Neked nem igazad van csak a szokásos hülyék magabiztossága.
„Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.”
Na ez vonatkozik rád.Te vagy a mindenben holtbiztos akinek mindig igaza van.
Volt pofád odairni azt hogy kapják az 1%amikor most kapják majd hosszu évek után újra,de neked igazad van.Egyébként nem fröcssögtem,csak leirtam rólad a szomorú valóságot,mert egy ilyen jellemtelen ember vagy,"természetesen"mindig igazad van.
Málna
@kulabombaafityiszre: És ki mondta, hogy nem idéntől kapják újra az 1%-ot, te nagyon hülye? Mondtam én ilyet? Nem! Te viszont olyan cikket idéztél, ami szerint még mindig nem gyűjthetik az 1%-ot. Felfogtad végre? Többször nem magyarázom el.
kulabombaafityiszre
@Málna: @csipetke: Rosszul tudod, ők is kapják a normatív támogatást, mint minden más oktatási intézmény. Csak a kiegészítő támogatást vették el, viszont kapnak rengeteg adományt ill. az 1%-ot. Egyszerűen csak rosszul gazdálkodnak vagy lenyúlják a pénzt.
Ebből amit leírtál tavaly,tavalyelőtt vés azelőtt,meg még előtte mennyi 1% kaptak hogy rá hivatkozol.
Egyébként minden iskolától megvonták a normatív támogatást mint iványiéktók,mert mos semmit,de semmit nem kapnak?A tököm tele van a fajtáddal.Ti teszik tönkre ezt az országot a szervilis seggnyalásotokkal.Ezzel az orbán viktor mindent jól csinál mi pedig követjük a drága vezért és megvédjük minden áron.Hát kövessétek mindenhova még a sírba is ezzel a szemét rendszerrel együtt.Ti csináltátok ilyennek,megérdemlitek amit majd kaptok.
Málna
@kulabombaafityiszre: Azért hivatkozom rá, mert idén már kapják. Nem tavaly, nem tavalyelőtt. Nem írtam ilyet. Basszus...És egyetlen iskolától sem vonták meg a normatív támogatást, ahogy Iványiéktól sem. Nem is értem, miről beszélsz...
A rendszer meg nekünk jó, a lúzereknek már kevésbé. Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.