Teljes a káosz a kabuli repülőtéren.

Afganisztán: elképesztő felvételek készültek a menekülőkről a kabuli reptéren – Videó

Fotó: MTI/EPA/STRINGER

A BBC-re hivatkoztva a 24.hu közösségi médiában terjedő videókról számol be, amelyeken az emberek szinte ostromolják a felszálló gépeket.

Több mint 60 ország közös nyilatkozatot adott ki, amelyben azt állítják, hogy az Afganisztánt elhagyni kívánó afgánoknak és nemzetközi állampolgároknak engedélyezni kell a távozást, és a repülőtereknek, valamint a határátkelőknek nyitva kell maradniuk.

A tálib lázadók vasárnap vonultak be az afgán fővárosba, Kabulba.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/AP/Rahmat Gul

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Nyírfa: És az afgán menekülők meghálálják, ha bármelyik ország segít nekik? Nem! Ott vannak a terrorcselekmények, szinte valamennyi európai országban!
Gyurka80
@Nyírfa: Az eu-ban lévő afgánokat haza kell vinni aztán vívják ki a szabadságukat, ne eu-tól várják ezt!
Nyírfa
@vacsi: Ha például engem azért nem fogadna be egy ország tőlünk nyugatabbra, mert azt mondnák, hogy a magyar ember olyan butuska mint a vacsi, és nem kívánnak szellemileg szerény képességű emigráltakkal kínlódni, akkor joggal utasíthatnám vissza az általánosítást.
De, tekintve, hogy tőlünk nyugatabbra többnyire értelmesebb, felvilágosultabb népek élnek, szerencsére ettől a malőrtől nem kell tartanom.
vacsi
@Nyírfa: Azon nem vitatkozom, hogy a képességeim milyenek. De én ezekkel a szerény képességekkel még soha senkit nem támadtam meg, nem öltem meg! Nem úgy, mint ezek az afgánok!
Nyírfa
@vacsi: Úgy legyen ötösöm a lottón, hogy tudtam, nem , inkább valószínűsítettem, hogy ezt fogod válaszolni.
Szerinted a neked írt kommentemben mire hoztam példát? Az általánosításra. De ezt sem értetted, talán magát a fogalmat sem.
Nos: általánosítás jelentése, egyszerűen, érthetően: wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/%C3%81ltal%C3%A1nos%C3%ADt%C3%A1s
vacsi
@Nyírfa: Pontosan értettem, mire hoztad a példát. Azzal viszont messzemenően nem értek egyet, hogy "tőlünk nyugatabbra többnyire értelmesebb, felvilágosultabb népek élnek". Sőt, én egyre inkább úgy látom, hogy tök hülyék, és egyre hülyébbek lesznek! Ugye, a németek - mint az uralkodó faj, elpusztították a zsidókat - és még sok más népet -, akik neki soha nem ártottak. Ebben a nagy harcban elfogytak a SAJÁT FÉRFIAIK, akiket most mindenféle néppel próbáltak pótolni: arab, néger, indiai, stb. Igenám, de azok nem dolgozni mennek oda, hanem a kényelmes megélhetésért. Nekik maguknak meg alig-alig születnek gyerekeik, ennek egyik fő oka a férfiak hiánya mellett a fogamzásgátlók elterjedése, és a vízbe kerülése volt.
Szóval, sok eszük nincs, és most mehetnek az afgánok is - DE CSAK HOZZÁJUK! Meg a hasonlókhoz...
Most majd biztosan azt gondolod, hogy mennyi badarságot írtam össze - pedig, ha jobban elgondolkodnál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.