Rétvári Bence Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében rávilágít, hogy egy Cseh Katalinhoz kötődő cég saját EU-s pályázatában azt ecsetelte, hogy milyen jól illeszkednek a cég céljai az akkori Fidesz-KDNP-s váci városvezetés céljaihoz. A céges anyagokban elismerték és támogatták, a politikai kampányban kritizálták a jobboldali városvezetést. A kétszínűség szép párhuzamot von azzal, ahogyan a budapesti olimpia ellen kampányoló Cseh éppen a magyar szervezésű olimpiára hivatkozva jutott EU-s támogatásokhoz. Ami a támogatások elosztását illeti Rétvári úgy fogalmaz: Azoknak a százmillióknak, amik a momentumos céghálóhoz kerültek, váci cégekhez kellett volna kerülniük. A váciak és a valódi váci cégek elől vitték el a támogatásokat. Akik szerint a “fideszes vállalkozások” elvittek minden EU-s forrást a többi vállalkozás elől, pont azok vitték el a váciaknak szánt támogatást a váciak elől

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Megindult a fideszes aljas, lejárató gőzhenger. Tudják, hogy tisztességes versenyben esélytelenek lennének. Pedig egyszer ilene így is megmérettetni magukat. Gondolom azt sem tudják hogy kell ezt csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.