Egy C-17 Globemaster III típusú katonai szállítórepülőn zsúfolódtak össze ennyien a tálibok elől menekülve.

A 24.hu a Guardian cikke nyomán arról számolt be, hogy a tálibok elől menekülve több száz afgán állampolgár zsúfolódott össze egy amerikai katonai szállítórepülőgép fedélzetén.

640 afgán menekült el egyetlen repülőn – megdöbbentő fotó

Fotó: Twitter/Marcus Weisgerber

Az amerikai védelmi erők egy fotót is készítettek a tömegről a C-17 Globemaster III fedélzetén (a fotót elsőként a defenseone.com közölte, közelebbi forrást nem adtak meg a fotó készítőjéről), a beszámolók szerint összesen 640 ember tartózkodott a fedélzeten – ilyenre korábban sosem volt példa.

A repülő utasait – köztük sok nő és gyermek – sikeresen evakuálták Kabulból Katarba még vasárnap.

A cikk szerint eredetileg nem akartak ilyen sok embert a fedélzetre engedni, de mivel a rámpa félig nyitva volt, a pánikba esett menekülők felrohantak a fedélzetre. A cikk szerint ugyanakkor nem kizárt, hogy más repülőkn még ennél is többen zsúfolódtak össze.

Forrás: theguardian.com, 24.hu, defenseone.com

Címlapkép: Twitter/Marcus Weisgerber

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
és ha valakinek szarni kell? hugyozni, vagy szomjas, lázas, szülni kezd?

...csak menekülni bármi áron...ők jól ismerik a saját fajtájukat...
Nyírfa
@jesz: Tényleg, mennyivel jobban járnának, ha lefejeznék őket. Soha többé nem lennének székelési és egyéb, az anyagi léthez fűződő szükségleteik.
Ehelyett? Menekülnek. Ki érti ezt?

Ilyen meggondolatlan bejegyzést még soha nem olvastam tőled.
ómió
@Horizont: A tükör előtti monológodat, idiótája, tartsd meg magadnak!
Shikari
Majd azt nézzétek meg amikor a belpesti, libsi, álértelmiségi hazaárulók menekülnek a felelősségre vonás elől! :-)))))))))))))))))))))
ómió
@Sziszifusz: És azt is "örökül hagyta", hogy káoszban végezzék? Mert, ha nem, hát, hazudd, ám, rá! Amúgy, az efftársiasságodat te is fűre-fára ráhazudod, vagy csak már a "magadéit" se ismered fel?
jesz
@Nyírfa: jaj neee...láttad azt az eszméletlen rohanást a felszállni készülő gép körül? láttad hányan kapaszkodtak rá, és láttad hányan estek le több száz méter magasból? és a kerekek közt széttrancsírozva?.. már elvitték a kislányokat táborba, ahol a fáradt katonák élvezkenek bennük..azokat a gyerekeket, akiket a menekülő apjuk szemrebbenés nélkül hátrahagyott?

nem folytatom, mert ez téged úgy sem érdekel, csak az, hogy én seggfej vagyok...lehet, hogy tájékozottabb is,de az esetedben érdektelen, csak az, hogy belémrúgj..gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok