Talibán üzenete a világnak! Az elmúlt 40 évben a béke megteremtéséért küzdöttünk Afganisztánban. Legyőztük az ateista kommunistákat és a cionista nyugati erőket, és felszabadítottuk hazánkat. Meghívunk minden afgánt, hogy vegyen részt Iszlám Emirátusunkban, és ígérjük, hogy mi népünk javításáért dolgozunk. Kiemelt céljaink a béke megteremtése Afganisztán minden régiójában, és a jog tisztességének biztosítása. Megbüntetjük azokat, akik rosszat tettek, és megbocsátunk azoknak, akik harcoltak ellenünk, de most alávetették magukat. Allah a legkegyesebb, és csak hálát adhatunk Allahnak a győzelemért. Az iszlámot fenntartjuk Afganisztánban. Csak néhány mondanivalónk van a világnak. Ha békét szeretne velünk, fejezze be gyűlöletét Afganisztán kormánya iránt és ismerje el uralmunkat. Ennek a földnek az uralkodói vagyunk Allah által, és bármennyire is igyekeztél, soha nem győztél le minket. A világ népei, különösen a palesztinok számára reméljük, hogy az emberiség szuperképességei felett...

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
Adjátok nekem a nukleáris indítási kulcsot, és a földel teszem egyenlővé, ami a földel egyenlő!
Én megteszem, amihez nektek nincs bátorságotok - a világ érdekében !!!

Ha hagyjátok a tálibokat és ki is egyeztek velük, a világnak annyi - ti vérhülye politikusok!

Elárasztják a világot kábítószerrel, őrülettel és terrorizmussal - a terror bolygó már nem csak egy filmcím lesz - faszparaszt !!!
kereső
"Imádkozni fogunk azért a napért, amikor megszabadultok a szorításuktól és béke lesz ezen a bolygón. Egy napon, a jövőben reméljük, hogy az egész világ látni fogja az iszlám igazságát. Allah a legkegyelmesebb."- ez azért egy nem sok jóval kecsegtető "igéret" a nyugati civilizáció számára. Még hogy "szabadságharcosok"!
Málna
@peterkelemen: Hol a forrás? Mert amit itt megadtál, az nem az.
Nyírfa
@kereső: Az általad idézett részben dobják le a béke-álarcot. Világos üzenet, nevezhetném egyelőre fegyveres harc nélküli hadüzenetnek is. Szerintem egyesíteni akarják az iszlám népeket, hogy birodalomként vehessék fel a harcot az ateista , cionista hatalmak ellen.

A büntetésről pedig nem mondtak le, csak azok mentesülnek, akik behódolnak nekik.

Erre az üzenetre Afganisztán teljes negligálása lenne az adekvát válasz.
fűre lépni szabad
Az én üzenetem a táloboknak - a neheze csak most jön !!!

Egyedül odamegyek és kiírtalak titeket, ti muszlim gecik!

Nem hiszed?
Leszarom, hogy mit hiszel rosszul!

Küldj engem Afganisztánba, és kiírtok mindenkit - Afganisztánban.
(kell légitámogatás, meg drónok - ezek kellenek, hogy mindenkit kiirtsak Afganisztánban)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.