Összehangolt nemzetközi fellépésre van szükség az afgán nép támogatására és a terrorizmus újbóli fellángolásának megakadályozásra – jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben kedden.

Charles Michel a hét vezető ipari világhatalom – Franciaország, Németország, Olaszország, Japán, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada –, valamint az Európai Unió csoportjának (G7) online tanácskozását követően tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a nemzetközi szereplőknek tanulniuk kell mindabból, ami Afganisztánban történt, és fel kell készülniük a konfliktus különböző természetű következményeire.

Az Európai Unió arra kéri az Egyesült Államokat, biztosítsa az afgán főváros, Kabul repülőterének biztonságát mindaddig, amíg szükséges a konfliktus sújtotta országban rekedtek kimenekítésére – tette hozzá az uniós kormányfői tanács elnöke.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
"Összehangolt fellépés"? De, akkor, miért takarodtok ki onnan?
kereső
@ómió: Mert kebelbarátotok Trump a szalmasárga hajú bohóc úgy döntött anno- egymagában, az Eu /NATO megkérdezése és konzultáció nélkül. Most meg röhög a markába, hogy mit szabaditott a világra, főleg Európára.
ómió
@kereső: Hazudd a Trumpra - ahhoz értesz te is - ami káoszt szenilkirály Biden efftársatok most "összehozott"!
istván irén
a sok rohadt kan menekül ide a helyett ,hogy harcolna a szabadságáért. ezek mindég másra várnak miért kellene 1 amarikai fiatalnak ott meg halni?
kereső
@ómió: Hülye vagy te B+, az egész efftársi, fajtársi szövegeddel együtt- mert a tényeket is hazugságnak "ráhazudnak" mondod.Tényleg, hogy lehet igy élni? Ilyen hamisan, hazug emberként?Ja, persze fideSS-es vagy, nálatok ez már természetes állapot, hogy az orbán által elhajlitott valóságot tudathasadásos módon valóságként terjesztitek.
ómió
@kereső: TetübolSSi promóterként, a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" efftársad hátsójából ordibálva mantrázol "hamisat" meg "hazug embert" másra? Jellemző rátok, idióta bolsikra! Nagyon hiányolod már a böszmei népzsebit?
kereső
@ómió: Mondom, hogy hülye vagy- a szókincsed megragadt a kiselefánt szinten.
ómió
@kereső: Szóval, igazat mondtam, bolsiék fajkreténje! Te mindössze "orwelli újmagyarul" szeretted volna hallani? Idióta vagy te anélkül is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.