A deportáló táborokat megszégyenítő manőver bontakozik ki az Egyesült Államokban, ami azért  hat vészjelzésként,mivel a covid-forgatókönyv, mint globalista manőver a világ minden pontján egyazon parancs szerint zajlik. Dr. Damian Baciu romániai gyerekorvos  a Ziarul National-nak nyilatkozott arról, hogy mi is áll a nemzetközi sajtóban egy-két nap óta szárnyra kelt hírekben, […] A történetben az a legsátánibb, hogy most a gyerekeket célozták meg azok a báb-hatóságok, melyeket madzagon rángatnak a globalista covid-vezérek. Tehát fennáll a veszély, hogy elkezdik tesztelni az iskolában a gyerekeket és a megbízhatatlan PCR tesztet, manipulálható eredményei alapján covidosnak nyilvánítva őket, a tünetmentes, egészséges gyerekeket kórházba szállítják, akár szülői beleegyezés nélkül. A vészjelzők egyre inkább villognak. És ne feledjük, a gyermekek sorsa, élete, jövője MOST a mi felelősségünk, a mai felnőtteké, akiket belesodortak ebbe a covid – terrorista hadműveletbe, melynek rég semmi...

Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
El kell kezdeni világszerte levadászni az összes covid-bűnözőt.
division
@peterkelemen: Először azt aki egy ilyen cikket képes megírni, utána meg azokat akik erre fogékonyak és el is hiszik. Palikám, minek erőlködsz ennyi néven?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.