A Pentagon szóvivője számolt be a csütörtöki robbantásról a kabuli repülőtérnél, amelynek nyomán most tűzpárbaj tört ki ugyanott.

A robbantást követően tűzpárbaj tört ki a kabuli repülőtérnél
Fotó: MTI/AP/Rahmat Gul

Tűzpárbaj tört ki az afgán főváros, Kabul repülőterén csütörtökön elkövetett robbantást követően – erről számolt be a Fox News amerikai hírtelevízió meg nem nevezett fehér házi tisztségviselőkre hivatkozva.

A kabuli repülőtér összes bejáratát lezárták.

A Fox News az amerikai védelmi minisztérium (Pentagon) tisztségviselőjére hivatkozva arról számolt be, hogy a robbantásban három amerikai tengerészgyalogos is megsebesült.

A Politico című lap amerikai csütörtökön amerikai kormányzati és egyéb jól értesült forrásra hivatkozva azt jelentette, hogy a támadásért az Iszlám Állam dzsihadista szervezet a felelős.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/AP/Rahmat Gul

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A valóság, a papucsos-turbános kecskepásztorok képében jól pofánb@szta a Nyugatot...
Nyírfa
Lehetetlenné akarják tenni a mentést. A tálibok hátulról támadva szegik meg az amerikaiakkal a kivonulás határidejére kötött megállapodást.
Mit lehet ilyenkor tenni? Tele van a repülőtér civilekkel.
jesz
ez még csak a kezdet...húsz év amerikai alázását a talibánok keményen meg fogják torolni..azt nem értem, hogy a yenkik erre még nem jöttek rá?
Biden érti egyáltalán, hogy Afganisztánban a yenkik szelet vetettek, és most jön a vihar?
..mert az jön, bárki bármit is ígér a nyugatnak...a talibánoknak több millió segítő-drukkerük van a környező iszlám alapú országokban...nem véletlenül ideges Kína a nyugati határa miatt..
verőce21
Kimenekültek a pilóták Afganisztánból...!
A tálibok könyörögek nekik, hogy jöjjenek haza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.