Joe Biden amerikai elnök súlyos hibáiról is beszélt az Origonak Fónyi Dániel, a Századvég biztonságpolitikai szakértője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
A Századvégbél szerint egyedül a dagadt Gazdaállat nem tud hibázni...
MobilNews
Ennyire vedd komolyan:

Az Origo.hu – vagy csak Origo – Magyarország leglátogatottabb hírportáljainak egyike. Egykori kiadója a Magyar Telekom tartalomszolgáltatási területtel foglalkozó leányvállalata, az Origo Média és Kommunikációs Zrt. volt, majd a New Wave Media Group, jelenleg New Wave Media Kommunikációs és Szolgáltató Kft. Tulajdonosa a Fidesz kötődésű KESMA.

2014 óta kormányzati propaganda-médiává vált,[3] miután a harmadik Orbán-kormányhoz közeli személyek érdekeltségébe került.

Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Origo.hu
kereső
Ha tálib terror!!- akkor miért is illegális migráció, és miért nem menekültek?Ez már egyszer sikerült 2015-ben- összemosni a kettőt.
istván irén
Ó a szak értők legnagyobbika . mert már annyi kínai migráns van az országban több nem fér be
simmering73
Hol van a két hivatásos Rettegőnk? Annyira félnek, hogy már ki se mernek menni a lakásukból?
tudode
Hol van itt a baj, hiszen nem akárki nyilatkozott, még a sáriáról is
.
---- Orbán Viktor és az iszlám
www.youtube.com/watch?v=thI7GhctOeE&t=8s
----------------------/
.
---- Orbán Viktor beszéde a nemzetközi migrációs konferencián - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=ipiAHWy51Jo
---------------------------
.
--- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
„””Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.
.
Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.”””
----------------------
.
Oszt’ fordult a kocka, -- letelepedési kötvénnyel – még a VIP pirézek is befogadást nyerthettek, amelynek lejártakor még mindig milliárdokat pengethet le az az un. kormány:

----Az állam 121 milliárd forintot fizetett ki bevándorlóknak ((( 2020-ban )))
.
www.napi.hu/magyar-gazdasag/letelepedesi-kotveny-lejarat-120-milliard-forintot-fizetett-ki-az-allam-akk-allampapir-migracio-bevandorlas.720049.html
-
„””Lejárt egy újabb letelepedési kötvénysorozat. Az állampapírt öt éve bocsátották ki, 335,85 millió euró volt a sorozatban. Az állam most a 2 százalékos kamaton felül a csaknem 15 százalékos árfolyamveszteséget is kifizetheti a befektetőknek.”””
-------------------------
.
Kifogyhatatlan a menekültek cikizésével kacsolatban is, mert
.
---- Orbán Viktor: Magyar gyerekek kellenek, nem migránsok, de az ellenzék csak íveket lopkod
nepszava.hu/3083755_orban-viktor-magyar-gyerekek-kellenek-nem-migransok-de-az-ellenzek-csak-iveket-lopkod...
gina
Öszintén itt nem a talib terror fenyeget, hanem egy elmebeteg nárcisztikus tolvaj cigány és bandája akik fenyegetnek, elöször ezeket kell eltávólitani de sürgösen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.