VÉGRE KARÁCSONY GERGELY IS RINGBE SZÁLLT A „KI LEGYEN GYURCSÁNY FERENC ELSŐ SZÁMÚ HARCI HÖRCSÖGE?” VERSENYEN! Na nem mintha eddig nem tudtuk volna róla, hogy ha kell, akkor Gelgely, A MAGYAR POLITIKA ÖRÖK CLARK KENTJE BÁRMIKOR KÉPES ÁTVÁLTOZNI KARÁCSONY GERGELY FŐPOLGÁRMESTER ÚRRÁ, HA MEG KELL MENTENI A HAZÁT, DE MOST SAJÁT VÁLASZTÓIT MEGDÖBBENTŐ ERÉLYESSÉGGEL JELEZTE: MEGLEHETŐSEN ELÉGEDETLEN! Főpolgálmestel úl tehát keményen betartott a kormánynak: ha a kormány nem hódol be a politikai zsarolásnak, nincs atlétikai vébé. Dögöljön meg a szomszéd tehene a saját tehenünk, csak hogy megmutassa: vele nem lehet szórakozni. Ő aztán szavahihető marad, betartja, amit ígért, még akkor is, ha ehhez hasonló, saját országát hátba szúró féregséget a Nolimpia óta nem követett el magyar politikus. KAPCSOLÓDÓ

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szinte láthatatlanok az Orbán hadipatkányai mellett. Számban messze felette, színvonalban vastagon alatta vannak ezek az orbáni görények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.