Azt azonban nem verte nagydobra a főpolgármester, hogy a kis trónörökös hol folytatja tanulmányait. Nem véletlenül, ugyanis a Kontra információi szerint feleségével az ország egyik legdrágább középiskolájára esett a választásuk. Úgy tudják, Mihály szerdán kezdte meg a tanulmányait a hét évfolyamos Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (AKG), ahol jelenleg az első évfolyamra, a Raktár utcába jár. Az egyik szülő úgy fogalmazott lapunknak, hogy a diáktársak és a tanárok egy része áhítattal tekint a Karácsony-fiúra, hiszen az édesapja „menő politikus”, „a baloldal megmentője”. A politikusgyermek egyes elmondások szerint részt vett az úgynevezett témahéten, így képességeit csak később mutathatja meg élesben. Mint ismert, az AKG közismert baloldali burokképző: a baloldali politikusok, színészek, művészemberek, és médiamunkások előszeretettel járatják gyermekeiket az intézménybe. Ezt tökéletesen példázza, hogy annak idején Gyurcsány Ferenc is ide íratta be lányát, az iskolát azóta...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Amit a nagy cigány OV megtehet és társai.,Karácsony miért ne tenné, ez szemet szúr a sok baromnak és nevetünk rajta !! Aztán mégis OV kedvence meleg lett
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
A NER lovagok + szegregált iskolákba, mi? Debrecen pógármestere, sport államtitkár asszony meg az összes többi is elitiskolába fonnyasztja a gyerekét. Ez is csak az agyatlan, idióta durbincsnak meg a többi korlátolt agyu baromnak hír.
RonaGyuri
AKG közismert baloldali??? és ezt megbeszéltétek Tarlós NER-társatokkal is??? =))
RonaGyuri
Nincs Karácsony (elleni uszítás) Tarlós (fika) nélkül

ha esetleg meg is feledkeznénk a dologról a Párt központi napilapja segít, hogy eszünkbe jusson

A főoldali kínálóban, elsőbb
„Tarlós István: Az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös

A volt főpolgármester szerint a baloldal már a főváros szintjén is nehezen értelmezi a saját feladatait és lehetőségeit.”,
majd
„Hatalmas összegért járatja fiát elit gimnáziumba Karácsony

A baloldali főpolgármester úgy képviseli a társadalom 99 százalékát, hogy a kiváltságos egy százalék gimnáziumába íratta fiát.”!
Nos a derék portál szerint „az AKG közismert baloldali burokképző”, aminek igencsak jó hátteret ad a tény, hogy kezdettől fogva a III. kerület sokszíntű támogatását élvezte az intézmény. Legalább is abban az időben mikor Tarlós Istvánnak hívrák a kerület nagyhatalmú urát. Igaz kezdetben még SzDSz-esként, de például a bővítés idején már bőven Orbán embereként sertepertelt a projekt körül.
S ha már az élő fába is belekötünk, meg kell jegyezzem: „Nem egyszerű belépni ebbe a világba, hiszen a diákoknak előbb túl kell esniük egy szigorú felvételi procedúrán, majd ezek után a szüleiknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk”, „így Karácsonyéknak csak erre a tanévre 1,32 millió forintot kell kiadniuk fiuk taníttatására”!
Igen – ilyen lehetetlen alak - a saját zsebükbe!!! =))
istván irén
@durbincs: te idióta barom mire válaszolsz ??? hozzá sem szóltam a témához. neked tényleg annyi eszed van mint 1 fasznak nem véletlen a profilod
solidedge
Gondolom a fideszes vezetők az ózdi romákkal teli iskolákba járatják a gyerekeiket.
solidedge
@durbincs: Gondolom rengeteg pénzbe kerül súlyos agykárosodásod kezelése. Szeretnék segíteni, az ennyire elesetteknek szívesen nyújtok anyagi támogatást. Csak szólj, segítek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.