Sokat romlott Karácsony Gergely megítélése – írta a keddi Magyar Nemzet a Real-PR 93 országos repre­zentatív kutatásának eredményére hivatkozva. Úgy vélekedtek, hogy ennek oka a főpolgármester gyenge városvezetői tevékenysége. Karácsony Gergely a budapestiek és a kormánykritikusok körében is sokkal népszerűtlenebbé vált. Bő két hónapja még a teljes felnőtt népesség 31 százaléka volt elégedett a főpolgármester […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
fej nélkül ész nélkül hazudtok megy ez de számlát is kaptok majd
CsipkeRózsa
A Magyar Nemzet mióta számít a vélemények mérésében?
CsipkeRózsa
@durbincs: Állítsd le magad, hogy van jogod mindenkinek valami durva jelzők adni, és a primitív szöveg, fogalmazás a kisebbik baj! Naponta hozod a hazudós cikkeket, sőt, még hónapok múlva is visszahozod azokat! Unalmas és a propeller szinvonalát erősen rombolod.
kissé felnőttem
egy kérdésem??? meg még egy is ki a felelős ha valakit szabálytalanul alkalmaztak tán az akit??? na röhög a vagbelem pedig 1972 ben elváltam tőle. és akkor ki az aki nem tartozik itt és most VISSZAfizetéssel? ha ha ha?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.