Mindig is tudtuk, hogy az Egyesült Államok csak másolja a magyar példákat. Erre még a magyarországi ellenzék is példa, hiszen ők már 2018-ban is elhunytak támogatását gyűjtötték Vajda Zoltán számára. Az Együttet is megjárt politikus jelenleg Márki-Zay Péter zuglói jelöltje. Budapest 13. választókerülete két budapesti kerületből áll össze, egy része Zugló Alsórákos, a másik része […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez a Fidesz privilégiuma. Nem kellene őket majmolni.
nezelodo
Ismerősöm, aki a határon túl is rendelkezik legális lakóingatlannal, minden választáskor, így legutóbb az önkormányzati választáskor is megkapta a szavazásra jogosító dokumentumot, mindkét helyen, az állandó lakhelyén is. Ugyancsak nem felejti el a fidesz a több éve meghalt rokon házaspárt, a kunyeráló csekkjeivel. Lehet, hogy szerintük még annyira élnek, hogy szavaznak is rájuk, ahogy életükben?
Nem különb a kaotikus egyház sem, a másfél évtizede meghalt családtagomtól még mindig kunyizzák az adományt.
nezelodo
@durbincs: Igazad van, a főváros agglomerációjában egy ismerős család árulja a nagyméretű lakását. Mit gondolsz mely körből akadnak érdeklődők? Kínai koreai, (nem észak-koreai), vietnámi, orosz, ukrán arab stb. anyanyelvű, letelepedési kötvényesek. Szóval majdnem igazad van, azzal a különbséggel, hogy nem "fizetett köcögög", ahogy a szép anyanyelveden kifejezed magad, hanem fizetős letelepedési kötvényesek jönnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.