Nem magyarázták meg, hogy dicséret helyett miért kapott büntetést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
miért miért Kiért ? mert valakit engedtek Ő meg nem tudott róla.
Giovanni Alba
"Aggódunk a közelmúltbéli incidens miatt, ami egy franchise étteremben történt Rockfordban, Illinois államban. Az étterem tulajdonosa és vezetősége teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel és segíti a nyomozást. Ezért türelmet kérünk, amíg ez a folyamat be nem fejeződik ... Kapcsolatban állunk a franchise tulajdonosával, hogy jobban megértsük a helyzetet, és szükség esetén segítséget nyújtsunk" - áll az étterem közleményében."
Folyamatban van egy nyomozás, nálunk, amikor az autó tulajdonosa elkapta azt, aki éppen fel akarta törni a kocsiját, és visszatartotta a rendőrök megérkezéséig, bevitték kihallgatásra. A csirkefogó már rég kint volt, amikor a tulajt még faggatták. Nincs itt kérem semmi látnivaló. Gondolom valami olyas szöveg lehetett, hogy a vizsgálat lezárultáig álljon a nyomozók rendelkezésére.
Mivel csak egy szűkszavú, figyelemfelkeltő mondatot tett közzé a propi, kénytelen voltam a 'rigó oldalára bekukkantani, növelve a termék látogatottságát. A propi is tehet nekem egy szívességet az ilyen húzásai miatt.
gina
OV csodaországában, minél mocskosabb tolvaj áruló vagy annál nagyobb elöre jutó ember vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.