KÉT KÉZZEL SZÓRTÁK A PÉNZT A vőlegény öltönye – ha nem külföldi tervezővel varratta – körülbelül 350 ezer forintból jöhetett ki – mondták a videóban, míg a menyasszonyi ruha, ha valódi csipkékből készült, akkor akár 15-20 ezer forint/méter anyagárba kerülhetett – részletezték. A politikusok által posztolt esküvői Facebook-fotón nem látható Cseh Katalin ruhájának hossza, így annak árát pontosan nem tudták megbecsülni. Az esküvői tortára 100-150 ezret, sminkesre, fodrászra további harminc-, gyűrűre négyszázezer, zenekarra pedig háromszázezer forintot saccoltak a videóban, annak ellenére, hogy ennek összege akár milliós nagyságrendű is lehetett. A portál szerint ezek alapján körülbelül 8-12 millió forint között költött a pár az álomesküvőre. Ugyan az esküvői árak az utóbbi időszakban emelkedtek Magyarországon, hiszen az Orbán-kormány családpolitikájának is köszönhetően negyvenéves csúcson van a házasságkötések száma, amiben a járvány sem okozott visszaesést. Az esküvőszervezéssel...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért téma ez? Kit érdekel, mennyit költ valaki az esküvőjére?
vacsi
Mindenki annyit költ, amennyije van! Mi itt a gond? Ha kölcsönzőből vették volna a ruhájukat - mint nagyon sokan - akkor azzal cikiznék őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.