A méhlegelők után most újabb remek tervvel rukkolt elő Karácsony GeLgely, a főpolgármester a csődközeli Budapest pénzügyi rendezése helyett inkább államalapításról fantáziál. Említett K. GeLgely egyetlen bejegyzéssel maxolta ki az önimádatot és a demagógiát abban a bejegyzésben, amiben arról ír, hogy a jelenlegi Magyarország “mérgező”, de ő majd megváltja, és alapít egy új államot. Itt […]

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Na pont az az eset ? mikor a pofa mérete igencsak nem aránylik a mákszemnyi tehetséghez ?
durbincs
eljes behódolás: miután az ex-SZDSZ-es kórus beállt Karácsony Gergely mögé, ma már Soros György blogján, a Project Syndicate-n jelent meg írás tőle. Ezzel szimbolikusan is üzeni: kész teljesíteni az amerikai milliárdos elvárásait, várja a támogatását. – hívja fel a figyelmet Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán, hozzátéve: „De vajon ki írta helyette az angol nyelvű cikket?”

Mint arra a szakértő rámutat: a Project Syndicate Soros György egyik honlapja, az amerikai milliárdos rendszeresen ezen a felületen tudatja gondolatait. 2015-ben például itt közölte a Soros-tervet is, amelyben kijelentette: az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.