Lenin fiúk! Lenin lányok. Tényleg azok. Ahogy beszélnek, mint az 1919-es bolsevikok. Ahogy hadonásznak, mint a nácik. Feri mindig úgy hadonászik, mint Hitler. Feriné meg olyan frizurát hord, mint Hitler, erről itt írtunk: https://mindenszo.hu/de-miert-van-ferinenek-hitler-frizuraja/     Most pedig előkerült egy

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És látta már Orbán Viktor fotóját, amin fényesen illusztrálja azt, hogy néz ki egy echte kalapos cigány lókupec, háttérben a felvásárolt Balatonnal?
nezelodo
Basszus, ez Feriné törte el az álkapcsát a Fletónak anno! Hogy visszaéltek a hírforrások ezzel, és rákenték szegény galamblelkű Viktorra, hogy ellátta a baját az oldalbordájának! Most már csak a 2002 áprilisához kellene passzítani, azt amikor a Feriné bemosott egy hatalmasat élete párjának
Eladott Ország
A mindenszó nevű fidesz seggét a meleg szarig nyaló szennylap, 2022-től nem lesz közpénzből fenntartva! Mentek a qrva anyátokba, f@sszopók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.