A bukott miniszterelnök titokban elmondott beszédben vallotta be a szocialista politikusoknak, hogy folyamatosan hazudott és eladósította az országot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, origo, ha te voltal a bekuldo, akkor tartok neked egy ingyenes, egyszeri szovegertesi tanfolyamot:
Szoval, erted is azt, amit leirsz? Mert ha azt irod, hogy "HAZUGSAG" beszedet mondott, akkor azzal, amikor azt allitotta, hogy "hazudtunk ejjel, nappal" , akkor azzal valojaban IGAZAT mondott, nem? Akkor viszont mi bajod van?Erted? Menjel rajta szepen vegig logikailag: ha csak azt irtad volna, hogy 15 evvel ezelott hangzott el Gyurcsany ominozus beszede, akkor errol tudsz irni egy cikket, kifejtve, hogy mi hangzott el a beszedben? Mondjuk igy kiragadva a szovegkornyezetebol, origo, te most IS hazudnal, mert az ertelme nem ez volt a beszedenek, de egy fityeszes oldaltol nem varok el igazmondast,. De akkor legalabb a sajat hulyesegetekhez birjatok ragaszkodni, ti szerencsetlenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
@Shikari: Azért, mert nem követett el bűnt. A fideSS 2 éven vegzálta ilyen olyan vadakkal, es semmit se tudtak rá bizonyitani.
Kíváncsi vagyok O1G es a brancs ki fogja-e állni az igazság próbát.
karma1
Na, origo, ha te voltal a bekuldo, akkor tartok neked egy ingyenes, egyszeri szovegertesi tanfolyamot:
Szoval, erted is azt, amit leirsz? Mert ha azt irod, hogy "HAZUGSAG" beszedet mondott, akkor azzal, amikor azt allitotta, hogy "hazudtunk ejjel, nappal" , akkor azzal valojaban IGAZAT mondott, nem? Akkor viszont mi bajod van?Erted? Menjel rajta szepen vegig logikailag: ha csak azt irtad volna, hogy 15 evvel ezelott hangzott el Gyurcsany ominozus beszede, akkor errol tudsz irni egy cikket, kifejtve, hogy mi hangzott el a beszedben? Mondjuk igy kiragadva a szovegkornyezetebol, origo, te most IS hazudnal, mert az ertelme nem ez volt a beszedenek, de egy fityeszes oldaltol nem varok el igazmondast,. De akkor legalabb a sajat hulyesegetekhez birjatok ragaszkodni, ti szerencsetlenek!
Néro
Öszöd nem öszöd origótól nem kapsz mást.
kereső
Volt/ van "egy", aki beismerte, hogy "hazudtunk"- megkövezték érte.
Van egy , aki 32 éve hazudik- és istenitik, a mennybe emelik- be nem vallaná.
Ki érti ezt? Én, nem.
A "van" 15 éve abból él, hogy az "egy" bevallott.
Tudathasadás.
Pipás
Szomorú, hogy még mindíg ezen a hülyeségen rágódik a fideSS banda.
Clavigo
@Shikari: Nem volt ez " hazugságbeszéd ",kiscsíra... Csak te hülye vagy ahhoz,,hogy ezt felérd ésszel...
Peller Anikó
Ma megint nyilvánosságra került az orígó gyalázatos hazugságbeszéde. A kurva anyátokat rohadék férgek, nem mondom, hogy legalább olvassátok el így 15 év után a beszédet, mert úgysem értenétek padkányok.

A beszéd arról szólt, hogy a szoci éra begyepesedett és a választások megnyerésével ott álltak az Eu által követelt megszorításokkal a nyakukon, amit az Eu a választások utánra halasztott. Nagyon nem is számítottak a győzelemre és nyilván nem kampányoltak a megszorításokkal, viszont már decemberben lehetett tudni, publikus volt.

A fidesz ezzel kampányolt? Nem. Akkor ők is hazudtak? Nem, ők most hazudnak, tegnap is hazudtak, folyamatosan hazudnak.

A Gyurcsány -kissé zavaros- beszéde éppenhogy felrázni szánékozott a meleg máléban szendergő szocikat, ami persze nem sikerülhetett és végülis Gyurcsány ezért alapított egy új pártot, maga mögé hagyva a kormányzásba belelustult nyomorék mszpét.

Semmiféle hazugság nem volt a beszédben, csupán annyi hogy a válság közepén nem kampányoltak a megszorításokkal.

@kereső: Nem beismerte, hogy hazudtak, hanem fel akarta rázni őket (a maga ügyetlen módján). Nem sikerült, lásd hülye katalint például (= silly), az áruló most is a fidesz seggéhez dörgölőzik. Egyébként a fidesz mást sem csinált eddig csak megszorított, ld rokkantak, nyuggerek, eü, oktatás és szórja az Eu pénzét hatalom betonozása érdekében.

Szarigó.
tudode
A valamikor objektív origó megírta a kedves vezető bukásának történetét is
.
---- Amikor megroggyant Orbán Viktor - A Fidesz utolsó válságának története I.

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100331-a-fidesz-2006os-valasztasi-veresege-hattertortenet.html
-----------------------------

-----Az Orbán-dilemma fogságában - A Fidesz utolsó válságának története II.

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100331-a-fidesz-2006os-valasztasi-veresege-hattertortenet-ii-resz.html
-----------------------------
,
Közeleg az EU hernyójának a végjátéka
.
------Orbán hernyóként falja fel a demokráciát Putyinnal és Erdogannal a düsseldorfi karneválon
444.hu/2017/02/27/orban-hernyokent-falja-fel-a-demokraciat-putyinnal-es-erdogannal-a-dusseldorfi-karnevalon
--------------------------------------
.
A leejtőn nincs megállás!
.
Magával rántva saját hazáját, jó ha az EU megussza a mesterkedését!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Butuska DD-ike, no meg a tisztelet jele

s persze természetesen INNEN „Közép-Európából” nézvést

Zöldike a derék Tanárúr-II „Médianapló - Deák Dániel a Fidesz kedvenc butuskája?” címmel elmélkedett a minapi opus-ában. Többek között azt találta mondani, hogy „kölyökképe van, a durvaságra hajlamos kormánypárti publicistákkal ellentétben igyekszik kulturáltan fogalmazni”.
Nos az igazat megvallva nekem csak az m1-en (aminek sajátos „bája” van) volt „szerencsém” látni-hallani; a képe sokkal inkább bárgyú (amit tetéz a mondandója), ami pedig a „kulturált fogalmazás”-t illeti ennek, ebbéli igyekezetének sem, semmi jelét sem sikerült felfedeznem.
Azonban ha már az m1 szóba került. Ma reggel a derék Kis-sally volt a vendég és az mikrofon-állványával együtt azon háborogtak, hogy micsoda arcátlanság, hogy egyes mocskos EP képviselők, pontosabban képviselőnők (leginkább a zöldek) nem tisztelik az elnökasszonyt, mert miközben az összefoglalóját hallgatták: KÖTÖGETTEK!!!
Szinte kórusban állapították meg, hogy „innen Közép-Európából nézvést” ez milyen durva tiszteletlenség.
Túl azon, hogy a legjobb esetben is legfeljebb kelet-közép, igazából közép-kelet, ami pedig a mentalitást illeti egyáltalán nem európai, ártunk és qurmányunk potentátjai kinyilatkozásait áthatja a tisztelet az EB és annak első embere irányában! =))
Nessy
Orbán nem "bevallja", hanem csinálja! Évek óta hazudik, szemrebbenés nélkül. Váltogatja hitét, elveit. Miközben az államadósság már az egekben, két kézzel szórja a pénzt a hatalma megtartása érdekében. Kiárusítja, elajándékozza az állam vagyonát, tönkretesz mindent, amit még lehet! Putyint, Kínát favorizálja. És a hívei mindezt vagy nem látják, vagy az érdekeik azt kivánják, hogy ne lássák.
RonaGyuri
Igazi önleleplezés

Az origo.hu saját módszereiről tesz tanúságot, miközben hazugságról rikoltozik

A portál „2006, Őszöd: 15 éve került nyilvánosságra Gyurcsány gyalázatos hazugságbeszéde” címmel adja példáját annak, hogy mennyi azm igazságtartalma az ő állításaiknak.
Hagyjuk a címet, azzal indít, hogy „A bukott miniszterelnök titokban elmondott beszédben vallotta be a szocialista politikusoknak, hogy folyamatosan hazudott és eladósította az országot.”!
Nos vegyük sorra
ad „bukott miniszterelnök”, mint tudjuk regnálóként tartotta meg a beszédét,
ad „titokban elmondott”, mint tudjuk „az MSZP (az akkori nagyobbik kormánypárt) frakció zárt balatonőszödi ülésén tartott záróbeszéde”, vs. „a kormánypártok esztergomi frakcióüléséről kiszívárgottak szerint”!
S végül: „folyamatosan hazudott és eladósította az országot”, ami persze nem egészen így hangzott már csak azért sem, mert többes-számban történt. De az igazi poén, hogy ezt a derék portál fél nappal azt követően írja, hogy fény derült arra: „A hét eleji nagy devizakötvény-kibocsátás után értékesített 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) ”.
Na és pár órával azt követően, hogy „Mészáros Lőrinc gazdagszik – elképesztő túlárazással dolgoznak a kormánykedvencek”! =))
Yoda69
@Clavigo: Csikari akkor meg román óvodába járt, amikor az oszodi beszed elhangzott. Honnan is tudhatna ez a félkegyelmű, hogy mi az igazság. Annyit tud, hogy O1G-tol kapott egy magyar útlevelet, es azt hiszi, hogy azzal magyarra vált.
Yoda69
@sgl: orban nem fog vitázni, ezt mar deklarálta. Csak a Kossuth rádió mikrofon állványával fog társalogni.
kereső
@Peller Anikó: DE! Aki olvasta, vagy meghallgatta már a beszédet teljes terjedelmében, nem csak a "szemezgetett"részt/részeket, az érti, hogy nem csak magáról és az mszp-ről beszélt, hanem az egész addigi politikusi garnitúráról- mindamellett, hogy életet próbált lehelni az elkorcsosult mszp-s képviselőkbe/a pártba.
Nem jött össze- kereshettek másik "madámot"- na ezért utálják az mszp-sek, mert kimondta róluk is az igazságot. Ezért mondják azt, hogy "szétverte" a pártot. Nem tudom mit kellett ezen csodálkozni- elmondta öszödön, csak éppen süket fülekre talált. Ami bizonyos, hogy 2010-ben több mint 830 ezer addig az mszp-re szavazó maradt otthon. Az mszp a mai napig úgy viselkedik, mint a szűz qrva, nekik semmi közük nem volt ahhoz az "emmuttnyocévhez".Ők ott sem voltak- csak Gyurcsány. Ezért vannak most 5% körül. És ezért nem szavazok én Karácsonyra, akinek uniqum kellett Gyurcsányhoz, de az mszp-hez nem. Megtalálta a zsák a foltját.
kereső
@sgl:" Azok a naiv elképzelések, hogy majd kormányváltás után demokratikusan, Orbán beleegyezésével, lépésről lépésre lebontják az Orbán-rendszert, gyerekes ostobaságok a realitásokhoz képet. Az Orbán-rendszer demokratikus lebontását az önkényuralmi alaptörvény azonnali eltörlése jelentheti csak, mert az országnak nem lehet olyan alkotmánya, ami kizárja a joggallami működést és ellehetetleníti a demokratikus kormányzást, egyedül Orbánnak téve lehetővé teszi, hogy uralkodjon. Olyan alkotmány (alaptörvény) érvénytelen, semmis, amely egy önkényuralmat véd."- és az aki mis-másol ebben az ügyben, az Karácsony- Dobrevvel szemben, aki nyiltan kimondja, hogy a törvénytelen- az semmis. A törvénytelenség megszüntetéséhez, a jogállam helyrreállitásához nem kell kétharmad, meg fél sem.

Ja, az idézet Bartus- akit már hányszor lehülyéztek a magyar liberális megmondók, pedig Ő már 2011-ben figyelmeztett. Akkor, amikor itthon még el voltak ájulva a 2/3-tól.
nepszava.us/dobrev-klarat-az-elre-ropitheti-hogy-semmisnek-tartja-az-alaptorvenyt/
karma1
@Pipás: Szomoru, de a fidesznek kifizetodo, sajnos
fűre lépni szabad
1: az egy igazságbeszéd volt MSZP-seknek címezve - nem fogadták meg, bele is buktak (ma már csak pár százalékos párt az MSZP)
2. Orbán azóta RENGETEG hazugság/gyűlölet beszédet tartott (lásd pl. ezt a mostanit is)
Yoda69
@Shikari: Ez a lemez lejart ocsi, ket evig probalta ezt a fideSS rahuzni - sikertelenul.
gina
Nem veszi észre senki,hogy ez a büdös cigány csak erre támaszkodik, jó hogy nem megy vissza az inkvizició korába,, annyira primitiv ez a barom, inkább az ö 11 borzasztó éveiről irogasson, amit a nép nem felejt el soha, ilyen aljas és korrupt tolvaj banda soha nem uralkodott ezen a népen mint OV és bandája
gina
@Shikari: Stilus az ember , te egy alja patkány vagy !!
gina
@Shikari: Te proli barom, OVd minden nap népellenes tömeggyilkos és tolvaj szemét, te meg elmebeteg seggnyaló
simmering73
11 éve hallgatjuk a gyalázatos hazugságbeszédet orbán szájából. Elég volt.
gina
@sgl: Elismerte, de a ti szemét cigány OV tok mit ismer el??? a népirtást a lopást a napi hazugságokat, kizsákmányolt népet??? akkora barom vagy hogy ez fáj
simmering73
@Shikari: Letelt a bünti? Mert azt nem feltételezem, hogy külszolgálaton voltál.
CsipkeRózsa
@Yoda69: 7:14

A társalkodó fél inkább csak bólogató báb.
Clavigo
@Shikari: Lecsuktak vazzze..??? Mesélj,,,,mi volt ?? Boooti lopás ? Vagy megint " fogaztál " Kőbányán ???
Clavigo
@Shikari: Hogyne...aztán reggel jött a nővérke,,felébresztett,,és tisztába rakta a valagadat..
koszpeko
@Clavigo: vitt neki hátulmegkötős kabátot két tagbaszakadt ápoló, vagy bevitték a párnázott szobába?
csak úgy....
@Shikari: bizony a hülyeségeidet te sorozatban lövöd!
koszpeko
@Shikari: Mi a faszt van fotel hős? Tán csak nem fenyegetsz?
Gyáva féreg módon így tudsz csak ugatni?
Egy szar senkiházi szarkupacként folyik a szenny a pofádból mint paptetű buzibarátodnak.
Olyan gyáva patkány vagy (bocs patkányok) mint a fajtád.
koszpeko
Kis köcsög!
Kérdezd meg anyádat, hogy sikerült egy életre képtelen elfajzott agyilag rokkant bélférget összehozniuk.
Tudod mihez értesz?
A seggnyaláshoz.
Azt viszont művészi szintre emelted.
Rettegni? :D
Bárhol, bármikor találkozhatunk.
Akkor fogod megtapasztalni mi a rossz.
Törött kézzel szedegetni kihullott fogaid.
Na az iszonyat szar dolog lehet.
Csak te olyan gyáva vagy mint gazdád és soha nem fogod megmutatni a mocskos pofád.
tudode
Valójában Gyurcsány Ferenc öszödi beszédében a "hazudtunk ekkor, meg akkor" részletével inspirálta koalícisó partnerét a kornak megfelelő reformok végrehajtásába, azzal együtt, hogy
.
-- a szocialista kormányok, a fidesznyikek hátszelével megépíttetett 800 km autópályát,
-- rendezte a nyugdíjasok időarányos nyugdíját,, amelyet ellenzéke nem szavazott meg a 13. havi nyugdíj, amelyre még 2006-ban a Gyurcsány-Orbán vita során beigérte a 14. havi nyugdíjat

Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
------------------------
.
Amit a regnáló hadúr hagy maga után, az a többezer milliárdba kerülő betonszarkofágok, és a térkövekkel eltakart. még normálisan működő diktatúrákban is eltakart, szavak szintjén "Magyarország jobban működik" handabandát, miközben
.
--- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
-------------------------
.
------ Csak dióhéjban ennyit köszönhet majd az ország a közjogilag nem is miniszterelnök egyeduralkodónak.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=9sOrbán Viktor nem miniszterelnö
------------------------
.
Hallgatva a plenáris ülés szerecsenmosdatását, a beidomított birkanyájától
.
---- Fidesz Birkamenet 2014
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo&t=4s
----------------------------
,
Miközben a mai napon is őfélesége frakciója kiönti őfélesége szerencsenmosdató letykójával a társadalom mindenféle hétköznapi általuk megoldandó élethelyzetét!
.
Most éppen Karácsony Gergely korholva azzal, hogy nem rendelkezik tárgyalóképes angol tudással, miközben Dobrev Klárát nem, aki négy nyelven felsőfokon tárgyalóképes!
,
Fuuuuuj!
Eladott Ország
És a bűnöző román cigány hazugságbeszédeivel, a bárca nélküli politikai qrvával mi van?! Szarházi fidesz seggnyaló origo banda!
Sámannus
A gyalázatos nem a beszéd volt, hanem akiknek szólt, és azok akik ere minden ízében rálicitáltak és aljas módon zsarolják az egész országoz.
tudode
@sgl: .
Az már az ország sara, hogy talán még 2022-ben is lehetnek olyan tájékozatlan megélhetési egyedek, akik országbitorlónak adják a bizalmat, hiszen nem tesz egyebet az ország, és az EU bacilusa, mint egy "folytatjuk"-kel, Stop ez az, azzal visszaél a hatalmával, azt harsogva, hogy a választásra jgosúltak 22%-ából 2/3-ot varázsolt, és a zemberek konzultációjával, az ellenzék rötyipapírjának a legalizálásával, az EU-tól is is megerősítést kapott már 2011-ben Soiros elnöksége alatti megvédve az eresztvituóz által összelittyentett, szakácskönyvnek is satnya irományát:
,
---- Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=202s
.
???
surdilloFUJT
@sgl: Ne igyál már annyit,nem tudsz józanul kommentelni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.