A szemtanú videózás közben kommenteli is az eseményeket.

„Engem ezért lecsuknátok” – Fényes nappal szexelt egy rendőr a szolgálati autóban, egy járókelő levideóztaFotó: Pixabay

Szeptember 16-án délután egy férfi, Marcel Scott arra lett figyelmes, hogy valami történik egy jelöletlen rendőrautóban egy barkácsbolt parkolójában. Amikor közelebb ment, meglátta, hogy egy rendőrtiszt és egy nő között épp szexuális aktus zajlik a kocsiban – írja a 24.hu.

Azonnal elővette a telefonját, és rögzíteni kezdte a történteket, a videó azóta fel is került a YouTube-ra.

A rendőr a kocsiból próbálta „elhessegetni” a férfit: a kezével intett Scottnak, hogy távozzon, de ő erre nem volt hajlandó. Mint kiderült, jó oka volt, hogy felvegye a történteket: azt szerette volna ezzel bizonyítani, hogy senki sem állhat a törvények felett. Egy évvel ezelőtt ugyanis Madisonban lelőtték Scott 11 éves lányát, Anisát.

Scott szerint, miközben az utcákon gyilkosságok történnek, a nyomozók előtt halomban állnak a megoldatlan bűnügyek, a rendőrök láthatóan maguk is áthágják a törvényeket. A madisoni rendőrség időközben felfüggesztette a videóban látható tisztet.

Forrás: 24.hu
Fotó: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Talán nem a rendőrökkel kéne kekeckednie, hanem a fegyveres bűnözőket filmeznie. Persze ez a könnyebb út, hiszen azok lelövik, mint a szart, ha közéjük merészkedik!
Shikari
Talán nem a rendőrökkel kéne kekeckednie, hanem a fegyveres bűnözőket filmeznie. Persze ez a könnyebb út, hiszen azok lelövik, mint a szart, ha közéjük merészkedik!
almalibre
Így, hogy eggyel kevesebb renőr dolgozik, nyilván gyorsabban mennek majd a dolgok...
surdilloFUJT
@Shikari: @almalibre: faxszopó gecihuszárok,benneteket kellene levadászni,csömörletes aljai vagytok az országnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.