Harcolni kell azért, hogy gyorsabban megtörténjen a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállítása és a nyugdíjasok jövőre ne csak a második heti, hanem a harmadik, esetleg a negyedik heti többletet is megkaphassák - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő aláhúzta, azért kell harcolni, mert "hitelből, meg hozomra nem szabad sem bért, sem nyugdíjat emelni, amögött teljesítménynek kell lennie". „Harcolok azért (...), hogy én úgy tudjak odaállni a következő választásra az emberek elé, hogy amit a Gyurcsány-Bajnai-kormány elvett a nyugdíjasoktól, azt mi az utolsó fillérig odaadtuk" - mondta. A kormány feladatai között említette, hogy jóvá téve elődeik hibáját, adjanak vissza legalább egyhavi fizetést és legalább egyhavi nyugdíjat. Orbán Viktor úgy nyilatkozott: "elég példátlan a modern nyugat-európai gazdaságokban" a jövő évre tervezett, majdnem 20 százalékos minimálbér-emelés, amelynek hatásait a kis-...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás...12 év után, extra gyors! ...lenne... ha nem kölcsönből lenne!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nusika
Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás...12 év után, extra gyors! ...lenne... ha nem kölcsönből lenne!!
simmering73
Magyarra fordítva: Emberek, be vagyunk szarva, hogy elveszítjük a választást és nem tudunk többet lopni. Meg fosunk az elszámoltatástól is.
durbincs
@Emmersson71: És ezt maga mondja a 2 elemis iskolázatlan 50IQ-s bányás Bezzeg - Tohó ? a Sudri bunkó ?
durbincs
@nusika: Mert maguknál lent a 12havi már kölcsön ?
Qqberci
"A kormányfő aláhúzta, azért kell harcolni..."

Csútkány, nem harcolni kell, hanem dolgozni (kellett volna, lopás helyett)...
durbincs
@Qqberci: maga +mit irigykedik ? onnan a denevér combos tálja felül ?
durbincs
@Qqberci: maga 8bites tepertőagyú ? új James Bond-filmet +majd Dobrev Klárára írják,de azt is ELKURJUK,mondja Feri ?
durbincs
@solidedge: mondja maga azzal az összekapart 50Iq-jával ? az oláh bánya mélyéről ? Mint a Georgi bérköcsöge ?
durbincs
@Dr. Proktor: azért azzal 50IQ-val ,Ezt inkább köszöngesse csak az Elkúrosnak ? igaz @csak húgy...: ?
durbincs
@RonaGyuri: na maga meg a híres 50IQ-ja ? A kisnyilas-ból Kék Ávos ? igaz @csak húgy...: ?
durbincs
@gina: Maca mert hát ? vallja csak be ? maga matekból is igen hülye ? mint ez a béna @bakcsubakka: ?
durbincs
@Nyírfa: Ja ha magának 50IQ-val ennyi jön-le ? akkor maradjon még sokáig víz fakasztó, lent a bányába,a Denevér-husin ? mint csak ez a @nezelodo: nevű növésben visszamaradt , kukkoló bánya Demon ? nomeg ez az alaposan meg - ütődött ? Kisnyilasból - Kék Ávos ? @RonaGyuri: no meg ez @CsipkeRózsa: ? a Messi Bánya - Macája ? aki ez a @sgl: a lüke ?
namihami
""A kormányfő aláhúzta, azért kell harcolni, mert "hitelből, meg hozomra nem szabad sem bért, sem nyugdíjat emelni, amögött teljesítménynek kell lennie".
Hát ez az, éppen nem teljesítmény, hanem hitel, méghozzá a kínáltak közül a legrosszabb kamatozású hitel áll a fideszes pénzosztogatás mögött. Csak az elműlt 3 hétben kétszer vettek fel ezermillárd feletti hitelt és most szúrják ki a nyuggerek, gyerekesek, 25-ösök szemét azzal a hitelpénzzel, amit majd a mostani éadófizetőknek és a jövő fiataljainak kell visszafizetni.
Ez nem manna, ez hitel. Az a hülye, aki nem érti,tudja, látja a különbséget---az vagy orvosi eset vagy fideszes. Vagy mindkettő, ami nem kuriózum közöttük.
durbincs
@namihami: @namihami: magáról lerivik hogy nem 1 Proffessor ? Nade ?
durbincs
CsipkeRózsa: Tán maga lent a bányába - a setétséggel ? adott 50IQ-val + azzal a csak 3 elemivel ? de az +nem sok ? kb
mennyi idő kel ehez ? Csak mint Karácsonynak a Nyelvizsgához ?
durbincs
@Qqberci: halottá ? buzgancs ? Stop, LMBTQ! ?
durbincs
@kula: @Horizont: @sgl: maguknál meg még a csille divik lent ? való-igaz azt viszont töcskölik rendesen ,napi 24h-ban ? azt ez @Yoda69: +@simmering73: A bezzeg tahó - szeneszsákon domborit ?
durbincs
@Aki Én: @sgl: Mert hát a gusztus + emberi dolog ? A barnainges liberális náci fasiszta állatoknál ? + Ismeretlen ? igaz @Sámannus: maga 1 bányás nemváltó nem ? Csilletöcskölő ?
durbincs
@kula:Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
durbincs
@sgl:Sebaj ? maga 8bites tepertőagyú ? új James Bond-filmet +majd Dobrev Klárára írják ? de azt is Elkurjuk,mondja Feri ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.