Harcolni kell azért, hogy gyorsabban megtörténjen a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállítása és a nyugdíjasok jövőre ne csak a második heti, hanem a harmadik, esetleg a negyedik heti többletet is megkaphassák - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő aláhúzta, azért kell harcolni, mert "hitelből, meg hozomra nem szabad sem bért, sem nyugdíjat emelni, amögött teljesítménynek kell lennie". „Harcolok azért (...), hogy én úgy tudjak odaállni a következő választásra az emberek elé, hogy amit a Gyurcsány-Bajnai-kormány elvett a nyugdíjasoktól, azt mi az utolsó fillérig odaadtuk" - mondta. A kormány feladatai között említette, hogy jóvá téve elődeik hibáját, adjanak vissza legalább egyhavi fizetést és legalább egyhavi nyugdíjat. Orbán Viktor úgy nyilatkozott: "elég példátlan a modern nyugat-európai gazdaságokban" a jövő évre tervezett, majdnem 20 százalékos minimálbér-emelés, amelynek hatásait a kis-...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás...12 év után, extra gyors! ...lenne... ha nem kölcsönből lenne!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nusika
Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás...12 év után, extra gyors! ...lenne... ha nem kölcsönből lenne!!
simmering73
Magyarra fordítva: Emberek, be vagyunk szarva, hogy elveszítjük a választást és nem tudunk többet lopni. Meg fosunk az elszámoltatástól is.
Qqberci
"A kormányfő aláhúzta, azért kell harcolni..."

Csútkány, nem harcolni kell, hanem dolgozni (kellett volna, lopás helyett)...
namihami
""A kormányfő aláhúzta, azért kell harcolni, mert "hitelből, meg hozomra nem szabad sem bért, sem nyugdíjat emelni, amögött teljesítménynek kell lennie".
Hát ez az, éppen nem teljesítmény, hanem hitel, méghozzá a kínáltak közül a legrosszabb kamatozású hitel áll a fideszes pénzosztogatás mögött. Csak az elműlt 3 hétben kétszer vettek fel ezermillárd feletti hitelt és most szúrják ki a nyuggerek, gyerekesek, 25-ösök szemét azzal a hitelpénzzel, amit majd a mostani éadófizetőknek és a jövő fiataljainak kell visszafizetni.
Ez nem manna, ez hitel. Az a hülye, aki nem érti,tudja, látja a különbséget---az vagy orvosi eset vagy fideszes. Vagy mindkettő, ami nem kuriózum közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.