Szerbiában a delta névre keresztelt koronavírus-változat miatt megfertőződöttek harmada olyan volt, aki kapott már oltást, ám ezen belül durván felül voltak reprezentálva azok, kiket kínai oltással szúrtak meg. A kutatás arra is kitért, hogy az egyes oltások hogyan reagáltak a vírus új verziójára. A Pfizer bizonyul továbbra is a legnagyobb védelmet nyújtó védőoltásnak. Legtöbben a kínai Sinopharm védőoltást kapók közül betegedtek meg, de fontos, hogy ezt az oltást vették fel legtöbben Szerbiában. Számszerűsítve, a Pfizert felvevők 6,8 százaléka, az AstraZenecát kapók 8,3 százaléka, a Szputnyik V-vel oltottak 13,6 százaléka, illetve a Sinopharm oltását kapók 71,4 százaléka fertőződött meg a delta törzzsel.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A csutkány a kínait erőltette, személyesen fogadta. Mindenki gondoljon, amire akar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Emmersson71: Ja, csak ég és föld a különbség...
Emmersson71
@Málna: Talán érdemes volna a szöveget egészében értelmezned!
Ez a mondat átírja az egészet, mert az adatok előtt szerepel és nyilvánvalóvá teszi, hogy az oltottakról van szó: "A kutatás arra is kitért, hogy az egyes oltások hogyan reagáltak a vírus új verziójára."
Málna
@Emmersson71: Egészében értelmeztem. Úgy van, ahogy mondtam.
Sámannus
Csak a legdrágább fos a zigazi! Higgyétek má el. Legközelebb ruszki fosch lesz a divat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.