A demokrata képviselő már be is terjesztette a törvényjavaslatát Pennsylvania állam parlamentjében.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Már éppen nagyon itt az ideje, a Föld végzetesen túlnépesedett. Afrikába meg kábaszútra?
tudode
Jobban tenni a valamikor objektív Origó ha a saját házatáján a karaktergyilkolászást elemezné, amely miatt fogy a magyar, gyarapítva a népességét az emigrált, békésebb életet választó az országok népességét!
.
Azt írja az újság, hogy a 2021-ben esedékes népszámlálás elmarad, 2022-re halasztották
.
---- Nem lesz idén népszámlálás, jövőre halasztották
24.hu/belfold/2021/02/05/nepszamlalas-magyarorszag/

"""„”””Egy friss kormányrendelet szerint a járvány miatt a 2021-es népszámlálás elmarad és csak 2022-ben kerül rá sor – írja a 444 a Magyar Közlöny alapján. A népszámlálást 10 évente tartják, elvileg május 1. és június 28. között lett volna a következő. Az elhalasztott adatfelvételt 2022. október 1. és november 20. között pótolják.”"""
-----------------------------------
.
Miközben a napi népességet, percre pontosan jelző népességről mutató, a világhálóról valami okból lesikálták!, amely mutatta a népesség gyarapodást, csökkenést percre pontosan, csak valami saccolással is kevesebb, min amikor őfélesége átvette a parancsnokságot
.”
Magyarország állandó* lakossága 2021. január 1-jén
.
Ahelyett, amikor a minden perci népszámláló már 9,6 milliónál mutatta a Magyarország népességét, azaz
.
9,75 millió (2020.) (( 2010-ben még több mint 10 milliót mutatott egy excel tábla
.
www.google.com/search?sxsrf=AOaemvIqKLkS18lrjhoVXcpEP4kGvb4NDA:1633446086542&q=Magyarorsz%C3%A1g+lakoss%C3%A1ga+2020&sa=X&ved=2ahUKEwjztv3txLPzAhVyposKHeqaBQEQ1QJ6BAgOEAE&biw=1125&bih=464&dpr=1.71
---------------------------
.
Tehát az Origó is söpörjön, elemezzen a saját hazája fogyatkozásával!
tudode
A pártlappá alacsonyodott Origó figyelmébe ajánlom azt, hogy azt írja egy objektív orgánum, hogy
.
--- Sohasem fogyott olyan tempóban a magyar népesség, mnt 2020 végén
www.portfolio.hu/gazdasag/20210129/sohasem-fogyott-olyan-tempoban-a-magyar-nepesseg-mint-2020-vegen-467358#
.
"""Tavaly decemberben közel 9000 fővel csökkent Magyarország népessége - ez történelmi csúcsot jelent. Az óriási új rekordhoz elsősorban a koronavírus miatti jelentősen megnövekedett halálozás járult hozzá, de év végére a születésszám is váratlanul nagyot esett.
2020 decemberében 7167 gyermek jött világra, 7,9%-kal kevesebb, mint egy évvel korábban, derül ki a KSH ma megjelent népmozgalmi gyorsjelentéséből. Az év vége így nagy visszaesést hozott, hiszen a megelőző hónapok adatai még javuló gyerekvállalási kedvre utaltak. Nem kizárt, hogy a decemberi számok már a koronavírus-járvány közvetett hatását (lezárások, bizonytalanság stb.) mutatja. Ez nem lenne jó hír, mert akkor ez alapján a következő hónapokban is érdemben alacsony gyerekszületési számokat láthatunk. A szezonálisan igazított adataink szerint ebben az évtizedben csak kétszer volt ennél alacsonyabb havi születésszám. """
------------------------------
.
Tehát a magyar ivaréretteket nem kell kasztrálni, megteszi a dolgát a lakás-, a megélhetési-, a bizonytalanság nompulusz ultrája a hatását!
.
Követhették volna az Indexből kivált Telexet, ahol a magukra adó újságírók is valamennyire kénytelen cenzúrázni a napi hireket, de megmaradtak az újságírás lényegénél, az olvasói tájékoztatásának iyénességével!!!
.
Kár, pedig nem is olyan régen objektíven tették a dolgukat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.