A helyreállítási alappal kapcsolatos tárgyalásoktól teljesen független eljárásban folytat levelezést a kormány Brüsszellel a pedofiltörvény módosításai és a Meseország mindenkié című könyv kapcsán. a magyar hatóságok nem tudták elmagyarázni, az LMBTQ-tartalom miért és hogyan érinti hátrányosan a gyermekek fejlődését.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezek a brüsszeliták nem fogják a lényeget

Az EUrologus-ból is kiderül, hogy ártunk és qurmányunk hazudik

A dolog lényege, hogy Orbánék propaganda dumájával ellentétben „A helyreállítási alappal kapcsolatos tárgyalásoktól teljesen független eljárásban folytat levelezést a kormány Brüsszellel a pedofiltörvény módosításai és a Meseország mindenkié című könyv kapcsán.”!
Ebben nincs semmi új, hiszen már eddig is minden ocsmány tetükkel kapcsolatos kritikára az volt a válasz, hogy a migráncsok.
Persze mint tudjuk részükről a kellemes ünnepeket is egy válasz a kérdésekre! =))
Az Európai Bizottság szóvivői szolgálata tett egy érdekes kijelentést. Pontosabban az egyiket így kezdték: „a magyar hatóságok nem tudták elmagyarázni …”. Nos ez arról, árulkodik, hogy nem fogják a lényeget: Orbánnak nem szokása magyarázkodni, ő nem érvel, hanem kinyilatkoztat! S aki meg jobban hisz a „saját szemének”, mint neki az annak a saját nyomora! =))

A hírt a derék hvg.hu adta közre magyarul, de nem engedi kommentelni!!! =))
csipetke
Persze hogy nem tud a kormány magyarázatot adni. Nyilván a kormány is tudja,hogy milyen idióta "pedofil" törvényt hozott,ami szinte kizárólag a melegek ellen irányul. A felmérések szerint csak a kormány ennyire elmebeteg,(legalábbis akik ezt a törvényt összehozták),mert az emberek zöme toleráns,elfogadja,hogy vannak,és/vagy nem foglalkoznak velük.Magyarország,illetve inkább a kormány ezen a téren is el van maradva néhánytíz évvel.Miután nálunk 1989 óta szigorúan szabályozva van törvényileg, így nem fordulhat elő,hogy LMBRQ-s emberek nemátalakító kezelést népszerűsítsenek óvodákba-iskolákba,ahogy az elmeroggyant konzultáció megfogalmazta. Ez csupán egy gumicsont volt a kormány saját birkáinak,és annyit értek el vele,hogy az eu-ban ez lehetett az utolsó csepp a pohárban,amire végre lépnek is az orbán-kormány ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.