A helyi polgármester nagyon örült a befektetésnek.  

A HVG írta meg, hogy miután a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó cég, a BDPST Group megvett egy 84 szobás szállodát Los Alcázaresben, a helyi polgármester azonnal megígérte, hogy részben közpénzből felújíttatja a hotel környékét.

Közpénzből újítják fel Tiborcz István cégének spanyolországi szállodáját

Fotó: CRISTINA QUICLER / AFP

A szocialista politikus azt mondta, hogy

"ez nemcsak az elmúlt évek legnagyobb magánbefektetése Los Alcázaresben, hanem a helyi gazdaságot is fellendíti, hiszen végre lökést ad a minőségi turizmusnak."

A Hotel Atrio del Mart már évek óta árulta a spanyol igazságszolgáltatás, amelyhez úgy került, hogy elkobozták egy korrupciós botrány főszereplőjétől.

A szállodát korábban 12 millió euróért kínálták, de végül 9,3 millió euróért adták el.

A BDPST Group 800 ezer euróért kivásárolta egy közeli mélygarázs üzemeltetésének koncessziós jogát is, így a BDPST elköltötte Orbán Viktor veje becsült vagyonának nem egészen tizedét Los Alcázaresben, ahol most indul a városrehabilitációs program 1,2 millió euróból.

Forrás: hvg.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Horizont: ha az leülte akkor majd ök következnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@ómió: iktóber 8.,12:32 ♦ Ahelyett, hogy az elsíbolt magyar közpénzmilliádokat itthon fektették volna be, kiviszik Spanyolországba. A lopott vagyonnal előbb-utóbb el kell számolni. A magyar vidék meg haldoklik.
telegdilaci
Ennek az aljas szarházi gazember Tiborcznak nem az adófizetők pénzéből kellene gazdagodni és jól élni,kitekerném a mocskos nyakát,amiért a Magyar Nép zsírján gazdagodott meg,úgy látom ég a talaj a talpuk alatt,nem látják biztosítottnak a jövőjüket,és már a Büdös Patkányok menekülnek a süllyedő hajóról!
terlasz
@ómió: "a hispánok is támogatják az odaérkező működő tőkét"
A városrehabilitációs program kertében felújítják a hotel környékét, ami közterület.
ómió
@Eladott Ország: Ha még értelem is lenne abban a fajkretén fejedben, napláne, ha még a cikket is elolvastad, megértetted volna, akkor vágnád, hogy spanyol közpénzről van szó! Ott is támogatják azokat, akik ott beruháznak, idiótája! Na, innét hazudozzál tovább!
ómió
@terlasz: Na, látod! Ők így támogatják az odaérkező működő tőkét!
Eladott Ország
@ómió: ma, 12:43 ♦ Azután van spanyol közpénz, hogy a magyar adófizetők elsíbolt milliárdjait, megfejelik a spanyolok. És mi a qrva anyjáért kellett kivinni ennek a bűnöző szarházinak a magyarok milliárdjai azon kívül, hogy fosnak a büntető eljárástól! De nem ússza meg a nemzet vejkója sem! A bűnözőket a spanyolok kiadják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.