Barátokból politikai ellenfelek - röviden így lehetne összefoglalni Fekete-Győr András és Orosz Anna kapcsolatának alakulását, igaz, történetük ennél jóval komplexebb. A pártelnök bukása után egykori bizalmasa került nyeregbe, így ügyvezető elnökként legalább novemberig irányíthatja a Momentumot. Orosz Annába azonban ennél jóval több motiváció szorult, és feltehetően megpróbálja majd elfoglalni az elnöki széket. Erre komoly esélye mutatkozik, hiszen minden megvan benne, ami sikeressé teheti a Momentumban: aktivista múlt, befolyásos, KISZ-vonalon mozgó apuka és erős migrációpártiság. Amennyiben megkaparintja a hatalmat, akkor a Momentum várhatóan még jobban be fog tagozódni a baloldali összefogásba. Portrénk Fekete-Győr András végzetéről, a momentumos nőről, aki a legkényesebb pillanatban forgatta meg a kést egykori szövetségese hátában.

(Forrás: kontra.hu, durbincs által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Bandika! Menjél szépen haza Romániába, ott már lemondott Orban! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Bandika! Menjél szépen haza Romániába, ott már lemondott Orban! :)
durbincs
@verőce21: A kisreteket meg szépen berakták a komposztáloba ?
durbincs
@verőce21: lehet + trágya lesz belőle ?
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ?
durbincs
@kula:Nagy adag barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
sgl
Gondolkodjunk csak!

Van egy komcsi bölcsőben nevelkedett parasztgyerek, felnő, Kádár rendszer és Soros hozzásegíti tanuláshoz, megélhetéshez, majd elkezd politizálni, észreveszi szakad, töredezik a rendszer, beteszi az ajtórésbe a lábát és befurakszik, köpenyt vált mert látja a liberalizmus a nyerő leveti a komcsi köpenyt.

Soros támogatásával pártot gründolnak, bekerül a Parlamentbe, észreveszi a húsos fazekat és elkezdi csipegetni, aztán nagykanállal merni. - lakáscsalás, székházlopás,- majd rájön: a liberalizmus köpenye neki nagy, elkezd kimászni és polgáriasodni a tyúkszart leveri a lábáról.
Egy ideig ebben tetszeleg, majd hatalmas pofont kap -- 2002-es váratlan fidesz bukta, 2006 újabb bukással megerősítve, - kibúvik belőle a bosszuálló és mindent kritizál - magát is szemen köpi,- eközben megint új köpeny, nacionalista-kereszténykedő gúnyába búvik és onnan fröcsög mindenre, semmiben sem hisz, csak a hatalom megszerzése és megtartása érdekli a lopással való meggazdagodás érdekében.

A kádárgyerekből kádárkritikus, majd visszafordulva kiskádárrá válik és visszabújik az oroszok valagába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.