Sms-üzenetekben küldte zsaroló ukázait a hazugságpolitikus – mondta el tényfeltáró nyilatkozatában Karácsony Gergely. A hazugságpolitikus és kesztyűbábja – MH/Papajcsik Péter Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – mondta el Karácsony Gergely főpolgármester egy háttérbeszélgetésen, újságírói kérdésre válaszolva. Hozzátette azt is, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában sms-ben szokta megtenni, konkrét esetre azonban nem mondott példát. Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely szavaira. Bejegyzésében azt írta, „mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom.” Ezután a főpolgármester fentebbi szavait idézte, majd közölte, „ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az sms-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt.” A Magyar Nemzet már többször beszámolt róla, hogy Gyurcsány...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@durbincs: Orbán: "...akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően – a magunk akarata szerint – a valóságot is képesek vagyunk hajlítani."
Emmersson71
@durbincs: Mi van csicska, az igazságtól is óvod a pocakost?! Hiszen szó szerint ezt mondta a vezéred :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.