Az előválasztást értékelő 12 perces sajtótájékoztatóján Dobrev Klára a plebsznek szóló beszédében az emberi hang utánzására képes papagájokat is megszégyenítő módon nem kétszer, nem háromszor, hanem pontosan 11-szer mondta el előre betanult mondatát. Ebben támogatásáról biztosította a győztes Márki-Zay Pétert közös céljukban, miszerint „leváltjuk Orbán Viktor kormányát és utána lebontjuk Orbán rendszerét”. Bármely mezei Hullámos, de még egy Jákó, vagy Barátpapagáj is elégedetten csettintene a nyelvével az ilyen fogalmazási, ismétlési és retorikai bravúr hallatán.

(Forrás: kontra.hu, durbincs által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Mindenben Ferrry a hibás ,én nem tehetek semmiről ?
Néro
Bármely mezei Hullámos, de még egy Jákó, vagy Barátpapagáj is elégedetten csettintene a nyelvével ha olvasna kontra.hu-t.
Sőt még egy félig elrohadt hal farka is.
durbincs
@Néro: nalátja ? 50Iq-s bányaszutyok ? még maga is mire képes azért a marék szotyiért ?
durbincs
@inhuman: @inhuman: mert a maga rettenet 2 elemijétől + az 50IQ-jától a csilletöcskölés mellett csak ennyi telik ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.