Arra kéri a Székelyudvarhelyi polgármester a város lakóit, hogy mondják el Facebook-kommentben a véleményüket: fogadja-e hivatalosan Márki-Zay Pétert – írja a Transindexre hivatkozva a Telex.

Választóit kérdezte a Facebookon a polgármester, hogy fogadja-e a város Márki-Zayt, aztán törölték a posztot

Fotó: Facebook

Gálfi azt írja, hogy megvan a személyes véleménye az idézőjeles ellenzéki összefogásról és azokról, akik képesek összefogni Gyurcsány Ferenccel.

Ugyanakkor érti, hogy nem magánemberként írtak neki, és hogy polgármesterként nem a saját, hanem a vásárhelyiek meggyőződését kell képviselnie. Ezért döntött úgy, hogy a Facebook-oldalán megkérdezi a lakosság véleményét, hogy fogadja-e Márki-Zayt, vagy sem.

A véleménykérő posztot ezután törölték a Facebookról.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ki a tökömet érdekel egy román város román polgármesterének böfögése??? első dolog kell hogy legyen a szavazati jog és az állampolgárság megvonása...a határon túli paraziták legalább annyira károsak mint maga a fidesz
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ki a tökömet érdekel egy román város román polgármesterének böfögése??? első dolog kell hogy legyen a szavazati jog és az állampolgárság megvonása...a határon túli paraziták legalább annyira károsak mint maga a fidesz
Nyírfa
Székelyudvarhely polgármesterének a Gyurcsányról alkotott - kölcsönzött - véleménye nem releváns.
Márki ugyan tartani akarja a fidesz határon túli politikáját - is -, de, nagyon remélem, hogy ebbe mi, szavazók is bele fogunk szólni.
Nyírfa
Azt az egyet nem bánom, hogy Márki most erős fejfájást okoz a fidesznek, csak a pártok ügyeljenek arra, hogy ne váljon elszabadult hajóágyúvá.
jesz
@Nyírfa: ...pedig láthatóan tépkedi az istrángot...

(vagy kiesett az ék a hajóágyú alól)
Nyírfa
@jesz: Igen, ez a kockázat fennáll. Nem is tudom már, miért drukkoljak: azért, hogy leégesse magát, és el tudják távolítani a pártoknak még a közeléből is, vagy azért, hogy a hat párt olyan fék legyen a számára, amely ezt megakadályozza.
Nessy
A határon túli fideszes hű magyarok menjenek a pokolba! Ezek is csak a markukat tudják tartani!
CsipkeRózsa
@Nyírfa: A hatpárti fék a békésebb megoldás.
solidedge
Kezd a szimpátiám alábbhagyni a romániai magyarok iránt. Beálltak Orbán mögé. Szeretnék én is Romániában szavazni, segítenék hatalomra segíteni egy olyan hataloméhes diktátort nekik, mint Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.